Teşekkürler.Aslında bu hizmet geliştirilebilir.Bütün borçlanmalar için de kısıt konulabilir.Sonuçta kısıtı kaldırmak kolay
Printable View
Tüm insanlığın yeni yılını kutlar, sağlıklı ve mutlu bir hayat dilerim.
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bütün başlıkları tek tek gezerek milleti iyi yemliyorsun ! Yahu bu ülkede yaşıyorsan ; günlük hayatın içindeysen zaten bütün fırıldakları görüyorsundur. Ya çok safsın ya da saf düdükleyen.... Kusura bakma dayanamadım artık bu yazılara....
Forumda 12 ay öncesini okuyun, yapılan tahminlerin %95 inin çöp olduğunu göreceksiniz. Sakın ha forumdaki yorumlara bakarak gayrimenkul yatırımlarınıza yön vermeyin. Tam bir ters indikatör olarak çalışıyor.
Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lutfen iftira etmeyin. Bilmedigim icin soruyorum. Yemlemek ne demek bilmiyorum. Anlatilanlar sahtekarlik duzeyinde oldugu icin korktum. Elimde yukluce dolar var. Dolar belli seviyeye gelince Bodrumdan bir yazlik almak istiyorum param calinsin istemiyorum bu kadar basit.
Tabi bazilarida soyle diyor. Bodrum piyasasinda isterse dolar 30 TL olsun yinede dolar cinsinden dusmez fiyatlar diyen var. Bakalim gorecegiz.
Kafayi yemis bunlar
Metaverse'te sanal arsa satışı: Türkiye'de 20 binden fazla parsel alındı
Kaynak Linki = https://www.medyablok.org/haber/meta...el-alindi-9095