18'den 8'li fiyatlara kadar düşmüş hisse, bilançoda zarar üstüne zarar yazmaya devam ediyor. incelemeye elim gitmedi, hasta edecek, çok soğudum bu şirketten.
Printable View
18'den 8'li fiyatlara kadar düşmüş hisse, bilançoda zarar üstüne zarar yazmaya devam ediyor. incelemeye elim gitmedi, hasta edecek, çok soğudum bu şirketten.
Bu kadar ciroya ragmen sanki batmış. Yazıklar olsun küçük yatırımcıyı yanlış yönlendirenlere.Üç kuruşluk hisse senedi alarak kar ederim diyenlerin elindekinide alanlara ne demeliki
kurumsal projelerden firma zarar ediyor..
yıl sonunda 12 milyar ciro 1 miyar zarar olacak sanırım...9,5 milyar cironun 3,5 milyarı kurumsal projeler......
419 milyon kurumsal projelerden 213 milyon kart üretiminden bürüt zarar var...savunma sanayi ve otomotiv tarafı müthiş her anlamda ama toplam ciroda payları az...bu tabloya bakılırsa şirket ağırlığı savunma sanayi ve otomotive vermeli diğer kalemler resmen hammallık...
Bu aptal yöneticiler ile fazla birşey beklemeyelim hele kuş beyinli ceo bu şirkete layık değil...Pazar payını kurumsal projelerde kaybetmemek için zararına iş yapan bir şirkete ortağız...Bedelli sermaye yaparak durumu kurtarmaya çalışan çapsız yöneticileri var..vizyonları bu kadar...Bu anlayış biz yatırımcılar için sıkıntı...
Hisse zaten korkunç düşmüş durumda ben kötünün fiyatlandığına inanıyorum...karelde sıkıntı yok yönetimsel hatalardan bu zararlar kaçınılmaz... bu kafayla bu şirkette kar göremeyiz...birilerinin canı yanmadan bu şirket kara geçemez..bu şirket zombi gibi gelişi güzel büyümek zorunda mı başka yolu yok mu...