tşk.. El turco .. :) ... ikisi bir çok gelir bana ...1/2 kardemir sat .. o parayla eregl al yapacagım .. galiba .. haber mi geldi bankalar hareketlendi ..
Printable View
bofa nın maça yemedi...
sattıklarını hepsini 5 dk lık barda geri aldı...
üç hayırla uguruluyoruz... :)
https://i.hizliresim.com/dm49pai.jpg
Akbank mi aldın:he:
Tam da öyle oluyor. Kardemir tavan olacak ereğli durduğu yerde. Sinir harbi.
Mantıksız. Şimdiye kadar bulaşmadıysan bulaşma bence.
Sarı eşşek iyi kazandırdı iki gündür.
Vadelisi var abi elimde. Onları verecem de. Ne zaman alsam yapışıyor. Bir daha anlayacak diyorum gene alıyorum. Ayı ile avcının hikayeyi biliyor musun sen :)
Çavuşoğlu eli boş gelmez oraya kadar gittiğine göre propaganda malzemesi ile döneceklerdir.
Aralık 2021 sonrası endeki 1.800'lere basınca bayağı korkutmuştu.
Sonra 2.400'lere yaklaşırken ikili tepe olur, tekrar basar diye malları sattım.
Ama o durmadan aldıkça aldı..
Benzer bir hareket yapar mı bilmiyorum. Ama geçen hafta öyle bir korkuttu ki herkesi, insanlar ralli olduğunu anlayana kadar zaten yarı yola gelmiş olacak..
simulasyon yükleniyor...
https://i.hizliresim.com/tmxgnmj.jpg
Rahmetli babamla birlikte Kızılay'da SSK işhanında Eczacıbaşı Menkul Değerler'e gidip işlem yapardık. Sene 1989. O zaman küçük kağıtlara aktiften hangi hisseyi kaç lot almak istediğinizi yazıp masada oturan aracı kurum çalışanlarına veriyoruz. Onlar da İstanbul'daki brokerları arayarak sırayla emirleri yazdırıyorlar. Gün sonunda emir gerçekleşmelerini öğreniyoruz. Fiyatları ise teletext'ten 3-5 dakika gecikmeli takip ediyoruz. Bu arada sayfa sayfa ilerliyor fiyatlar. Sadece o dönemde aldığım Ereğli'ler duruyor olsaydı şu an dolar milyoneriydim. Irak Kuveyt'e girmeden önce portföyümüz 50.000 USD civarına yükselmişti. Bu portföyde en az eşit dağılımlı 5-6 hisse vardı. Tahminen 1989'un 12.500 USD bedelli Ereğli'si şu an 1.000.000 USD'ye ulaşmıştı.
Herşeyi alıp satıyorum ama Ereğli'yi sadece alıyorum. 17 yaşına yeni girmiş bir kızım var. Mezar vade. Gününü görsün. Arkamdan dua etsin.