Yeni arzlardan lilak ve koton arzdan beri beraber hareket ettiler.Bugun ikisi de tavan.
Printable View
Yeni arzlardan lilak ve koton arzdan beri beraber hareket ettiler.Bugun ikisi de tavan.
BoFa nın gidişatı gidişat değil. Meftayı iyi bilmezidük. Batık ticari emlak kredisi çok fazla. Gidirik olmak üzere. Bir ayağı çukurda.
Yaşlı kurt ne var ne yok boşaltıyor Titanik vakası başlamadan önce.
Buffett cuts Bank of America stake, sales top $3 bln
https://www.reuters.com/business/fin...ln-2024-07-30/
Ağustos ayında sebzelerin döküm zamanı kurutmalık kışlık konservelik salçalık vs yüklü alırsanız Ankara Konya yol parasını çıkarır
şimdide çeltik tarlaları kurumuş eski meski bakmayıp pirinç stoklayın
Pandemi de ürün bulamayız, bu iş nereye varır diye kestirmediğimden bolca stok yapmıştım. Pirinç ve unlarda ince siyah böcekler oluşmuş ağzı açık kuru gıdaları sarmıştı. Hepsi çöpe gitti. Sonrasında tüm evi ilaçlamak zorunda kalmıştım.
Ürünü pahalı da olsa bulabileceksem stok yapmayı artık düşünmem.
Geçenlerde 2 adet 1kg siyez unu aldım, ekmek yapalım diyerek, aldığım gün açtım ki içinde o malum siyah ince böceklerden çıktı. Pahalı diye sanırım unlar satılmamış ve çok uzun süre beklemiş ve muhtemelen ileri tarihli tüketim tarihi basılarak piyasaya sürmüşler gibi geldi. Bu tip unları çok ince eleklerle elemeden kullanmamak lazım.
İto enflasyonu %4.21
Bizim evin hiç güneş görmeyen odası var karanlık ve serin orada saklıyoruz her şeyi bir de Konya'da ben yok. Ev olarak da giriş kat olduğu için güneş az görüyor genel olarak o yüzden bizde stok ve saklama kolay oluyor. Ama pirinç un 6-12 ay saklanır en fazla