Bence geç alınmış bir karar Hisseler küçük yatırımcının kucağına konduktan sonra böyle bir karar ancak küçük yatırımcının aleyhine oluyor maalesef
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Printable View
Bence geç alınmış bir karar Hisseler küçük yatırımcının kucağına konduktan sonra böyle bir karar ancak küçük yatırımcının aleyhine oluyor maalesef
Bence bu karar alınmazsa idi ben alış girerdim taban olmayadabilirdi
Arkadaslar SPK isin icinde asil mahkemeye verilecek olan cemas patronu degil yada spekulator degil SPK simdi size soruyorm madem kücuk yatrmci korunmak icin brut takas diye sacma sapan bir uygulama var ve bu meshur seans durdurma var öyleyse bu spk 6 ay brüt takas veryor ya ve ertesi gun bu hissenn taban olacagni biliyor bu SPK öyleyse biz daha cok zarar edyoruz neden tam duserken seans durdurmadn yada ne bilim 6 ay brut takas degilde 6 ay borsada isleme kapat en azndan hisse dusmez ayni yernde kalir o arada succlulara islem yasagi getr kucuk yatrmcyi koru ve 6 ay sonra hisse deger kaybetmeden kaldigi fiyatta isleme acilsn hersey oyun SPK denen ihanet kurulusu asil size zarari veren bunlardr
yukarda sayın cubana özderici ceza almamış diyor. özdericide de aynı sınırlamalar getirildi. belki başka şeyi kastediyordur.
Eski spk baskani Ertas gidince koltuk bosta.kimin gelecegi belli degil .yani kisacasi bu karar keyfidir.6 ay me demek tir borsada.Simdi dogan grubunu aliyorlar,hisseler 2. Gunde % 40 yapti.yarin brut takasami girecek?gerel kasimda ki fiyata bakin ,simdi nerelerde?bence bu cezayi azaltabilirler.bu ceza agir ve sorumsuzca.6 ayda millet cocuk doguruyor[emoji3]
Sent from my iPad using hisse.net
Sayın CUBANA aynen oyle 6 ay nedemek öyleyse 1.40 dan 7 liraya cikana kadar SPK nerdeydi 7 liradan 5.50 taban yapıncami usulsuz hareketkeri farketti ben 3 aydr cemastaki usulsüz hareketleri goryorum bu SPK baskani ve ekibi yenimi farketti öyleyse bununda bir cezasi olmali SPK baskani ve yardmcilarna biz kac ay ceza verelim SPK denen hain sebekeyi denetleyen bir denetim yokmu bu ulkede
15 günlük brüt takas cezası verebilirlerdi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi