Sn knox maalesef metro holdingden çok ağır yaralı olarak çıktığımdan dolayı bu lotlara düştük.Metro dan %55-60 zararla kurtulabildim.Devreleri orada yaktık burada ise tamir etmeye çalışıyoruz.
Printable View
Sn knox maalesef metro holdingden çok ağır yaralı olarak çıktığımdan dolayı bu lotlara düştük.Metro dan %55-60 zararla kurtulabildim.Devreleri orada yaktık burada ise tamir etmeye çalışıyoruz.
[QUOTE=Umk;1608848]Sn knox maalesef metro holdingden çok ağır yaralı olarak çıktığımdan dolayı bu lotlara düştük.Metro dan %55-60 zararla kurtulabildim.Devreleri orada yaktık burada ise tamir etmeye çalışıyoruz.[/QUOTE
Lot sayınızı küçümsediğim gibi bir algı olduysa çok çok çok özür dilerim.
Ben sadece artışların bir çok defa insanın elini sat butonuna götürdüğünü anlatmak istemiştim.
Metro hikayeniz için çok geçmiş olsun ancak galipten para kazanmakda her babayiğidin harcı değildir.Çok üzülmeyin.
Birde nacizane bir tavsiyem,bir kağıda hedef koyarken kafanızda idiğer kağtlardan kaybettiklerinizi kurtarmak için hesaplar yapıp öyle belirlemeyin.
Metro işi anladığım kadarı ile sizin için kapanmış, o hesaplarıda artık yeni portföyünüze taşımayın.
YTD.
Sn knox estağfurullah öyle bir şey kesinlikle söz konusu değil.Ama para kazanmanın bıçak sırtı olduğu bir ortamda insanın birikiminin gözü önünde erimesi haliyle insanı etkiliyor.Metro ile alakalı dediğiniz gibi zararım ve 9 aylık geçen zaman kaybıyla benim için kapanmıştır.
Sn.izci çok teşekkür ederim Allah razı olsun ilginizden ötürü.