garan spot alım 11.47, ocak vadeli 11.91 satış. mk 46.06%
garan spot alım 11.47, ocak vadeli 11.91 satış. mk 46.06%
Aynı durumdayız,
Eğer Nisan sonu fazladan enflasyon oranına bağlı %25 alabilirsek, dolar için de bu bahsettikleri köpük möpük ortadan kalkar 10-11 aralığına oturursa başa baş noktasında oluruz. Arada yapamadığımız manevralara üzülürüz sadece.
Öte yandan bana göre Nisanda dolar 18-20 aralığına gelmiş olur, umarım yanılırım.
Enpara ilk çıktığında her yıl başı komik şeyler gönderirdi böyle not defteri, kalem, kıllanan adam logolu bişiler falan fıstık. neyse sonra bi ara flash bellek gönderdi "bazı" müşterilerine. ben işlem hacmim yüksek ve sadık bi üye olmama rağmen hiç bir şey gelmedi gitmedi. aradım sordum yahu dedim siz benim arkadaşlarıma flash bellek yollamışsınız ki onlar benim kadar aktif kullanıcı değil, ama beni hatırlamak aklınıza gelmedi ne ayaksınız kıllandırmayın adamı! dedim. ayh çok özür dileriz ama onu sistem otomatik seçti, elimizde kalmadı cart curt bi ton takla attılar 3 kuruşluk flash disk yollamamak için. dedim kısa kes aydın havası olsun. finansbankla ilgili tüm hesapları ve bağlantıları kapattım o gün. hem kendi adıma olanları hem eşim adına olanları. işte böyle densiz bi bankadır bazılarıda :)