Originally Posted by
ercanbay
Merhaba,
Değerli kardeşim, hissede KZ ve şirketlere güvenerek giren o kadar çok yatırımcı var ki. Bunlar yatırım için ve para kazanmak için girdiler ve senelerdir bekliyorlar.
Bir patron, bir insan, yatırımcısına bu kadar büyük kazık atmamıştır. Paralarını ziyan etmeleri bir tarafa, zamanını ve ömrünü çaldılar insanların.
Senin arkadaşın şimdi hisse 200 lira olsa bile bir ev alamaz. Bu ş..f ve n...s yoksunları hala hisseyi aşağı sürüyorlar.
O kadar n.ssuzlar ki, büyük yatırımcılar dahi hisseye girmiyorlar. Biliyorlar ki, bunlar alçak...
Yoksa, her zaman "piyasa fiyatlar" dedik, endişelenmedik. Gördük ki, piyasa n..ssuz ve alçak insanların hissesini fiyatlamıyor.
Piyasa bunların hırsız olduklarını ve şeffaf olmadıklarını biliyor. Kimse risk almak istemiyor.
Adam elden borç aldım ayağına fabrikaya icra getirtti. 5 yıl oldu, sözüm ona ödedi ama hisse yine dibe gidiyor.
İyi tek bir haber yok...
Daha önce defalarca yazdım, şirketler iş anlaşmalarını, hatta muhtemel olanları bile Kap'a bildiriyor. Şu kadar ihracaat anlaşması yaptık, şu kadar ihracat yaptık... vs.
Hiç görmedik 15-16 senedir...
Bunlar tarifi olmayan bir canlı türü. İnsan değiller ama insan görüntüsündeler.
Senelerce tahtada yaptıkları manipülasyon ve hırsızlıklar ortada duruyor. Haberleri pompalayıp, 25 lerden başlayıp, 49 a kadar yatırımcıya mal çaktılar.
Halen, pislik puştluk peşindeler.
3 sene oldu. Borsa 3 senede 10 kattan fazla gitti. Gayrımenkül 5-6 kat, döviz 5-6 kat, altın ha keza...
Terbiyesiz ahlaksız insanlar!
Biraz internete bakın lo, sövüyorlar...
Ölünüze...
Dirinize...
Derdiniz ne sizin?
Anlamak mümkün değil...
Ölünce Karun'un yanına gideceksiniz. Sultan Süleyman'dan sonraki en zengin insan...
Hadi iyisiniz yine de...
İyi bir gece diliyorum.
Saygı ve selamlarımla,