Israrlı alıcı olmamak lazım çünkü tahtada devamlı satan bir yada birkaç tane mal var aşağılardan almak her daim mümkün. Yılan gibi sakin ve kararlı olmak lazım .
Printable View
Israrlı alıcı olmamak lazım çünkü tahtada devamlı satan bir yada birkaç tane mal var aşağılardan almak her daim mümkün. Yılan gibi sakin ve kararlı olmak lazım .
BİST KAYMAYA DEVAM,SPK soruşturması ne oldu ki...
Bağlı Ortaklığımız Alarko Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu tarafından;
Tarım ve seracılık sektöründe faaliyet göstermek üzere 250.000,00 TL (iki yüz elli bin Türk Lirası) sermayeli bir anonim şirket kurulmasına karar verildiği daha önce kamuya duyurulmuştu.
Söz konusu şirket, "Seraverde Jeotermal Tarım Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'' unvanı ile kurulmuştur. Bu husus İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edilmiş olup 24.02.2025 tarihinde Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde ilan edilmiştir .
Kamuoyuna duyurulur.
BU ŞİRKET BU YATIRIMLARI YAPIYORSA
Tarıma 300 milyon dolar, Merama varlık tabanı için 125 milyon dolar, yatırıma 40 milyon dolar, turizme 50-100 milyon dolar ( GYO dan) yatırımlar yapıyorsa ve bu yatırımlar bir şekilde müptezelin yazmaya çalıştığı gibi (çağdaşın üslubu gitgide ortaya çıkmaya başladı ama çağdaş sanki daha özenli ve edepliydi en azından cinsel fantezilerini ortaya dökmezdi) holdingin içini boşaltmıyorlarsa yatırımlar hisse başı 1 dooları geçiyor bu sene için... sadece CENAL payı zaten holdingin değerine eşit. o zaman bir yerlerde birileri yanılıyor...
elalemin akıllısı biz değilsek daha da düşebilir. ama bu memlekette az da olsa akıllı adam varsa daha dibe düşmemesi lazım. velev ki ülke için problem ola...
kendi adıma kenara çekilmiş ve seyrediyorum. elimde yatırım yapacak para olmadığı için hisse alamıyorum, bilançoda bir çok takke düşecek inşaAllah bizimki olmaz görünen keller. zaten saç maç kalamadı :) :) :)
https://www.linkedin.com/company/als.../?feedView=all
Gemicilikte bir usul var. Her gemiyi ayrı şirket yaparlar, gemiyi satacakları zaman şirketi devrederler...
Seracılıkta da belki böyle bir metot uyguluyor olabilirler...
Yine de isterseniz ozgur.kalyoncu@alarko.com.tr Yatırımcı ilişkileri sorumlusu Özgür KALYONCU'ya sorabilirsiniz.... Belki açıklayıcı bir cevap verebilir.
Bilanço tarihi belli mi?
Dibin dibi de varmış ....
Son bir yılın en düşüğünden de kapattık
Ya sabır