İşlem hacmi 6 bin lot. Tarihin en düşüğü olabilir mi
Printable View
İşlem hacmi 6 bin lot. Tarihin en düşüğü olabilir mi
Sahibi de yabancı kâğıda yatırımcısı da!Bu nasıl rezilliktir inşallah tez zamanda def olup gider BİSTten!Endeks kağıdı değilsin anladık da hiç mi utanman yok yüzde 3 yükselen endekste!!!!
Sıfır faizle olsa yine iyi. Eksi faizle taşıyoruz. Geçen seneden bu seneye eksi faiz. Enflasyonu kattığımızda sanki iflas edecek şirketin kağıtlarının taşıyıcısıyız.
Çok berbat bir durum. Moral sıfır.
Umut da yok.
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eeee yukardayken baska hisse yazdığımızda hisse pazarlamacı diyordun de-fk bilmem ne şimdi ne oldu da bir suruhisse pazarliyorsun dusukte verelim yukardan alalım ve patron spekmi kazansindiyorsun eeee bir zamanlar bana yazdıklarına cevaben bu yazı buradaki yatırımcıları rahat bırak ben kent pkent poltks bfren konya karton
hemde bolunmemis haliyle yazarken dediklerin bunlar 50 -100 lerde ky ye onerirkendi sonuç ne oldu her biri uzaya gitti poltk 28000 pkent 23000 kent 25000 ler dahane diyeyim sana bu hırsın edir corc hiç sağlam ayakkabı değilsin vesselam haydi nas sana
Dikkat edersen nadasa yatrdım dedim yani sadece almayı durdurdum. ALARK AEFES CCOLA TTRAK ENKAI de daha önemli işlerim var anlamında idi . EGEEN de Patron/spek elele hep dedim ve diyeceğim. PATRON tahtada kardesim Kafa mı buluyorsun yazdığım eski yazılara baksana. Patron kar paylaşmak istemiyor O sebeple 19200 de basıyor dediğimde sizler vebal alma demiştiniz. 15600 e düştüğünde paçal alım yapmaya basladım diyen de benim. 10000 den alanda benim. Canım sıkılırsa gene alırım sıkıntı yok ama daha çok kar edebileceğini düşündüğüm kağıtlar ilgimi çekiyor. Zaten EGEEN fabrikasına taşındı yakında herkes şapka düştü KEL = KAR Göründü diyecek . Zorlamayın bu saatten sonra kimse bu malı satmaz . DAHA ÇOK Alıyorum almaya da devam edecem ben yılmam HAzirana kadar 3 bilanço var onları gördüğümüzde zaten bu kağıdı kimse tutamaz.
Dip NOT : Borsadaki iyi şirketlerden biri . Siz takmayın kafanıza alın atın kenara, dolar long ta herkes . Piyasa normal değil ki egeen de fiyat normal olsun.
Ekimde yeni fabrikaya geçtik şimdi sıra kdv siz MAL almaya İhracat yapmaya geldi .
https://i.hizliresim.com/8dj7s2n.jpg
NOT : Bu veriler bana AL diyor !.. TOPLA diyor !.. Biriktir diyor !..
Burada yani egeen de PATRON/ SPEK el ele vermiş yatırımcıyı tokatlıyor ve bezdirmeye çalışıyor.
Sizlerde onun ekmeğine yağ sürüyorsunuz .
Faizi MB 250 baz puan aşağı çekti 2 haftadır toplanan banka kağıtlarını bu gun den salıya kadar satarlar. Sanayi kağıtlarını alırlar. KOC un YKBNK ın zararı 15 Milyardan ve AKBANK ın zararı 19 Milyardan aşağıda bir zarar gelecektir bu yıl. O yuzden bu sene bankacılık kağıtlarına takılmam . Bu sene Ihracatçıların yılı olacak yada Ülke düşük dolar yuzunden Yıllık 50 milyardan fazla AÇIK verecek . Borcumuz artacak dolara ödediğimiz faiz yükü artacak .
BoFA Yorgun . 2025 Çok ama Çok zor bir yıl olacak. EGEEN e PARA Lazım .
Dip NOT : Karanlık Yuttu bizi !..