söyle sorsam İran'ı vuran füzeler hangi müslüman ülke sınırlarından ilerlemiştir ve o müslüman ülke neden buna izin vermiştir?
Printable View
söyle sorsam İran'ı vuran füzeler hangi müslüman ülke sınırlarından ilerlemiştir ve o müslüman ülke neden buna izin vermiştir?
Dr. Ömer Turan
@omerturantv72
·
3d
1.Kesin olmayacak olanları söyleyeyim;
Yerel savaş ve çatışmalar kontrolden çıkmayacak. Batı ile Rusya, Batı ile Çin arasında bir 3. dünya savaşı çıkmayacak,
Nükleer silahlar kullanılmayacak.
İran ya da Araplar İsraile savaş açmayacaklar.Sadece söylenecekler.Kiyamete daha var
Dr. Ömer Turan
@omerturantv72
·
21sn
2. Kesin olacak planlar:
İsrail ve ABD katliam ve siyasi cinayetlerine devam edecek.
İran ve müttefikleri bol bol asıp keseceğiz edebiyatı yapıp, animasyon yayınlayacak.
Arap ülkeleri gıkını çıkarmayacak.
Bol bol yerel savaş ve çatışma olacak. Hiç biri kontrolden çıkmayacak.
12.050 üstüne güçlü bir şekilde atak yaparsa bir tepki hareketi başlayacak.
Buralarda oyalanmaya devamı halinde 11.900 kalesi düşer, 11.700 ler gelir.
Bu haber akışı ile zaten orası da tutunamaz. 11400-500 bölgesine iner vade gapını kaparız.
Ben şahsen, tercihimi 1.seçenekten yana, yani 12.050 üstüne atarak yukarı doğru mesafe almasından yana kullanacağım.
Long pozisyon taşımaya devam ediyorum. Maliyet yukarılarda kaldı. Ekleme yapmak için aşağı ihtimalini göz önünde bulunduruyorum.
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, ülkesinin, Tahran'da Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'ye suikast düzenleyen "işgalci teröristleri alçakça eylemlerinden dolayı pişman edeceğini" söyledi.
İki saat önce
Artık boş söylemlerden ziyade eylem yaparlarsa tehlike
Gerçek karşılıktan bahsediyorum , yapabilir mi ..zor
bu tür hamasi söylemlere alıştı dünya kamuoyu
İran cumhurbaşkanını dağa kaldırsalar dağ havası iyi geldi kıvamındalar
her hal ve şartta zaten katalizörsüz borsayı bu gelişmeler negatif etkiler
Akşama Bizim Reiste devreye girip Salvolarsa ayıkla princin taşını
ben hala iranın kendi içi karışır diyorum..
önceki 4 devrim muhafızı nokta atışı gitti..
üstüne israile çok sert karşılık verilecekti savaş ilanı gibi açıklamalar.. sonra fısss oldu.
en son bu olay...
iran kepaze oldu.. millet ayaklanır diyorum artık.
zaten gelen dini lider doğru düzgün yürümekten aciz..
bence adam gidici... içerden de olabilir.
bakalım..
:drunk::drunk:
İran hiçbirşey yapamaz. İranın kendi halkına karşı rejimi koruyacak örgütlenmesi ve diğer ülkelerde terör eylemi şeklinde saldırılar yaptıracağı proxy leri var sadece. İran hava kuvvetlerinde uçar durumda savaş uçağı bile kaç tanedir belli değil. Kendi CB ları düştüğünde helikopterin yerini bulmaktan aciz bir ülke ama maalesef milyonlarca insanını zalimce yönetmekte.
işte bir yere kadar....
halk fakirlikten kırılıyor.. tepede şatafatlar..
önceden en azından dünyada iran şöyle iran böyle algısı vardı.
en azından iran halkı öyle sanıyordu...
o algının boş olduğunu anladılar..
önemli olan şeyde bu..
şimdi o büyük yalanın hesabını sormak için ellerine fırsat geçti.
Böyle kadınlar da var...Kadın eşi ve çocuğuyla: MERSİNDEN Tokata gidiyor..ve olayda EŞİ ölüyor.
Sosyal medyadaki tartışmadan dolayı.
https://www.milliyet.com.tr/gundem/m...-bitti-7163352
Abi,insan gerektiğinde her türlü fedakarlığı yaparda...Sosyal medyada 2 sataşma için yapılacak iş mi?
verdiğin bedelin bir anlamı olmalı....
TEZ KONUSU.ailece TOKATA gitmişler..Kimse dememiş mi: biz ne yapıyoruz diye..Haydi bazen birisinin basireti bağlanır da..diğerleri nasıl mutabık olmuşlar.