Rusya ve Çin iranın yanında olmasının sebebi beşer Esed o gidince İran yalnız kaldı tablo bunu gösteriyor
Printable View
Rusya ve Çin iranın yanında olmasının sebebi beşer Esed o gidince İran yalnız kaldı tablo bunu gösteriyor
🇪🇺 Başta Almanya olmak üzere birçok AB üyesi, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına Schengen bölgesini kapattı.
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
uzulme....IRAN hakediyor bunu.....
2500 yil once BABILI yikti....yokolmak uzere olan YAHUDILERI topladi....filistine goturdu.....para verdi...vasal bir devlet kurdu....
israel....bu iyiligin karsiligini veriyor bugun....IRAN dan sonrada....550 yil once....padisah bayazit.....ispanyada yokedilmek uzere olan yahudileri toplayip gemilere bindirip....osmanli topraklarina yerlestirmisti....bakalim....bize nasil tessekkur edecekler....
buna kafayi yor....bize nasil tessekkur edecekler...COLONI ile mi.....
ulen D83....
ZINDIQ....kafir....beni dinden cikardin....TOVBE TOVBE.....gidip menzilde tovbe ipne sarilacagim....senin yuzunden...DINSIZ....GAVUR....ahlaksiz gavat.
ben meselenin a b c partisi olduğunu düşünmüyorum tek neden bu olamaz.. bu bir süreç..
gelişmiş ülkelerin yapmış olduğu ihtilalleri biz sonradan yapıyoruz. bi 300 sene geriden geliyoruz. bu bir süreç.
toplumun gelişimi.. eğitim vs..
abd de veya gelişmiş ülkelerde.. mesela trump incili eline alıp oy istese .. g.ötü ile güler millet ona.
halbuki hristiyanlık dünyanın sayı anlamında en büyük dini.
:drunk: