BRKSN Konsolide 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 441439 Yıllık Değ%:-78 Ana Ortaklık Payları: 823517 Yıllık Değ%:-59
Printable View
BRKSN Konsolide 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 441439 Yıllık Değ%:-78 Ana Ortaklık Payları: 823517 Yıllık Değ%:-59
Kar 823 bin tl geldi bende en fazla 800 bin civarı beklediğimi 2 hafta önce yazmıştım.
Vergi dairesi karı çok yüksek diye kimse aldanmasın konsolide düşük gelecek demeye çalışmıştım nacizhane.
Ciro artıyor yüzde 55 den fazla ihracat var ama gel gör ki hala çok düşük karlar geliyor. Bir türlü beklenen kar sıçramasını yapamadı bu şirket.
İnş bu sene yapsa artık. Gerçi ciddi hareketler yaparken pek kar odaklı gitmemiş spek in keyfine göre gitmiş.
Bekleyenlere bol kazançlar dilerim.
Ytd
Çok güzel yorumladınız talebe aynı fikirdeyim haftaya bakıp göreceğiz
bende hisse yok ama takip ettigim kagıtlar arasında..hisse kötüye gidince forumu biraz geriye dogru okudum sebep ne diye. bilanço hariç bişey göremedim. dikkatimi çeken sn mavi20 hep olumsuz yazmış. hissedekileri kızdırmiş. ama adam haklı cıkmış egriye egri dogruya dogru. 26 şubatta oglen kagıt 1,85 deyken aşagıdaki yazıyı yazmış. kagıt 2 gun sonra 1,92 den düşüşe geçmiş ve aralıksız düşmüş nerdeyse bugunde 1,72 kapanışa kadar.
spek falan olsa ve kagıdın düşecek oldugunu bilse gaz verirdi yukselecek diye. bende önceden kagıda sinirlenmiş bir yatırımcı imajı çizdi. oluyor böyle şeyler, herkesin tepkisi yada intikamı diyeyim farklıdır. ama spek yada adamı olmadıgı kesin bence..kagıdın görüntüsü şuan için kötü görünüyor. 2 gündürkü endexe gelen satışların da etkisi vardır biraz ama sanki kagıdın da zamana ihtiyacı var. çok kötü yerden alınmadıysa borsada sabredene her kagıt iyi bir çıkış şansı verir.
Berkosanda kar güzel beklenmiyodu zaten. Vergi dairesine sundugu 5 milyon karda bile hic tepki vermedi. 9 aylikta zaten 200.000 kari var bunda 800.000. 9 ayliga gore guzel. 3 ayligida iyi beklemiyorum. Zaten Mart ayi sonunda ABD de fuara katilacak ve Nisan itibariyle siparisler bekleniyormus. Bence kagitta p.tesi olumsuz bisiy olmaz. Bilakis beklenti gerceklesti. Ters hareket bile olabilir. Bu tur kagitlarda zaten bilanco milanco hikaye. Spek hadi derse neler olur. İs bankasi takasta 100.000 artsa bile kagit %10 yukarda oluyor. Piyasada kagit yok denecek kadar az. Ama su bi gercek ki sirketin sahibinin kagitla hic alakasi yok. Hic sahip cikmiyor. Belki kagidin fiyatini bile takip etmiyor. Soyadini degistirse iyi olur. Aldikacti degil SALDIKAÇTI.
Yurt disi fabrikalar zarar yaziyor ve cok dusuk performans var...