Listenin devami var da, ancak bu kadarini kopyalayabildim.
Printable View
Listenin devami var da, ancak bu kadarini kopyalayabildim.
Anlayamadıkları şey şu....Ekonominin kötü olmasından zevk duymuyorum.Ve tam aksine çok üzülüyorum..Zira bu ülkede bir türk olarak yaşayanlardan biriyim..Devlet kutsaldır..Şarttır. Devletin otoritesinin kalmadığı ülkeler ortada..Ama bir devlet dışardan değil içerden büyük tehlikelere maruz kalır..Bununda en etkili yolu kötü ekonomidir...Bunu anlatmaya çalışıyoruz...Yoksa parti marti bilmem anlamam ben...siyasetten de hiç hazetmem..ama ekonomi kötü işte arkadaşlar..söylemeyelim mi?
Ha sorun iktidarda değil muhalefet...Ülkemizin en büyük şansızlığı bu muhalefet...
Sabah pacavrasi ihracat rekoru mujdesi vermis, tastamam 165 milyar dolar gayme!:he:
Ulen General Motors bile, 166 milyar dolar gayme ciro yapiyor yahu!:kahkah:
hoşgeldin, ne zamandır kavga gürültü yoktu başlıkta, çok iyi oldu.
başkaları da el atsın, ülkeler arası asgari ücreti, vw golf, benzin, et fiyatı falan da kıyaslayalım, tam olsun.
dolaylı vergi, doğrudan vergi işi de çok heyecanlı oluyor.
katkı sunanlara şimdiden teşekkürler.
Türkiye'nin ekonomik büyüme performansına getirilen en yaygın eleştiriler söz konusu büyümenin "inşaat eksenli" ve/veya "borç eksenli" olduğu şeklindedir.
İlk olarak, gerçekten de inşaat sektörü 2000'lerde Türkiye'de en hızlı gelişen sektörlerden birisi olmuş ve 2002-2017 sürecinde yüzde 300 düzeyinde büyümüştür. Öte yandan, inşaat sektörü 2002'den bu yana "hiç" büyümeseydi Türkiye o zamandan bu yana yüzde 131 değil yüzde 118 büyümüş olacaktı. Yıllık ortalama ekonomik büyüme ise yüzde 5.7 değil yüzde 5.3 olacaktı. Görüldüğü üzere inşaat sektörü Türkiye için oldukça önemli bir sektördür fakat ekonominin "ekseninde" değildir. Türkiye'nin "inşaat sektörü hariç" ekonomik büyüme oranları da oldukça yüksektir.