sayın dentist bu fiyatlardan günlükçüler haricinde satan yoktur merak etme.. TSKB EN KISA ZAMANDA 1.TL FİYATINI GÖRECEKTİR..
Printable View
sayın dentist bu fiyatlardan günlükçüler haricinde satan yoktur merak etme.. TSKB EN KISA ZAMANDA 1.TL FİYATINI GÖRECEKTİR..
1. Senden icazet alacak değilim.
2- Sandığından uzun zamandır bu tahtadayım.
Arkadaşlar burada amacım kağıdı kötülemek filan değil. Ben neden herşey yükselirken düştüğünü sorguluyorum.
Hayatta olmaz dediğin neler oluyor. Beni bilenler bilir, TUDDF'ta 4-5 sene bekledim. Hep baskı hep baskı, canından bezdirdi herkesi.
Sonunda akla gelmeyen oldu: Kağıt borsadan çıktı.
Kimin aklına gelirdi? Aşağılık adamlar bilerek fiyatı düşürmüşler.
TSKB de bu baskıyı yiyorsa bunun altında birşey aramak tabiki benim için en doğrusu.
Belki İşbankası'nın hazineye devri, belki bedelli, belki batan büyük bir kredi, ne bileyim işte. Ama var birşey..
Burada olasılıkları düşünüp de yazmanın hiç kimseye bir zararı yok. Hepimiz sonuçta bu bankanın ortağıyız ve durumunu görüp üzülüyoruz ama yazılarımızla birbirimizi de üzmememiz lazım. Burada yazı yazanların hiçbiri art niyetli değil ve sadece bu duruma bir sebep bulmaya çalışıyorlar.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
hiçbir banka yok ki kendi iştiraklerinin hissesini geri alacağını açıklayıp da düşmesin, örnek çok, tskb de tsgyo hissesini alacağını açıkladığı anda tskb hissesinde %3-%5 düşüş olabileceğini ve normal olduğunu zaten birçok uzman söyledi burada söylendi mi bilmiyorum. Ben başka bir sebep göremiyorum. ky ile veya yabancı ile alakası yok. her hissede anlık günlük haftalık girdi çıktılar olur. kişisel fikrimdir ytd.
En sevmediğim de alış kademelerinde 10-12 mln gibi alıcıların olması.
Alacak olan beklemez hele bu endekste bankalar uçarken.
Üstten mal vermek isteyen (Bugün 10 milyon lot veren YKB gibi) altı dolu gösterir ki üstten malı satılsın.