Güzel anlatmış, değişim icin 40 önemli bir yas demek ki.
Printable View
sadece kdv artışı değil, maaşlar da sert bir tırpan yedi, emekli maaşları kademeli olarak %35 düşürüldü.. yani beş sene evvel 1000 euro alan bir emekli şu an 650 euro maaş alıyor
hatırlarsak 2 sene evvel çipras yok olmaz demeye kalktı, referndum falan yapmıştı, derken bankalar kepenk indirdi açılmadı bir hafta, sonra çipras kuzu kuzu kabul etti- vergi artışı, maaş indirimi vs
tabii bu arada enteresan olan yunan ordusunun 7 milyar euro ödeyerek 3 alman denizaltısı satın adı, maaş ödeyecek parası olmayan ülkeye 'türkiye sana saldıracak' martavalıyla denizaltı satanlar da aynı almanlar.. üstelik bu denizaltılar bir türlü suya indirilemedi, ve alman thyssen-krupp aleyhine dava açtı yunan hükümeti
insanlar sainyorki Yunanistanda ekonomi kotu ondan kriz cikiyor
bilmiyorlarki adamlarin para basma hakki yok Turkiye gibi
Yoksa paralari bas Turkiye gibi yada Amerika, butce acigini kapa enflasyon patlasin ama hic degilse keskin krizler cikmaz Turkiye gibi yari yari tok yasarlardi onlarda
Ayrica Euro dan cikinca emlak fiyatlarinin dusecegini zannetmiyorum butun dunyanin gozu o adalarda. Bodrum yada herhangi bir ege kiyisindan bak Yunan adalarina ayni arazi 4 kat daha pahali orada. Eninde sonunda bir gun esitlenecek fiyatlar. Hangisi cikar duser bilemem ama uzun vadede esitlenir.
Ohooo sen hic Amerikaya gelme o zaman
Bizim burada bir otoban var 26 seridi var. Google ara bak neresi oldugunu gor
Herkeste araba, heryerde araba, tuvaletin kapisini aciyorum araba yataga giriyorum araba heryerde araba
Turkiye daha kapitalizmi 500 sene geriden izliyor. Zavalli halkim kapitalizmi ucuz iphone zannediyor ucuz araba bol rekabet zannediyor
Dogrudur bunlar ucuzluyor ama insanlik gidiyor. Sokaklar fahise, ofisler uckaatci devlet binalari sarlatan doluyor
Kapitalizmi daha ucundan gordunuz. Bekle bak daha neler olacak neler. Ben biliyorum ama soylemem.
O yuzden TR ye tasinirsam televizyonun ve kalabaligin olmadigi yerlere tasinicam. Kapitalizmde insan demek pislik demek. Hamam bocegi gibi bir sey. Hele o kadinlar. Kadin gitmis yerine yaratik gelmis.
Eski Turkiyenin gozunu seveyim. Degerini bilemedik. Kandirilik. Magdurum....
Abi o Adalar ilk gerginlikte gumpatcatkut
Değil degerlenme canini kurtar öp başına ko
Dünyanın bu ahvalinde adadan tapu edinenin alnini opurem
Adam sağ gostertir sol vurdutturur
Kore der ege olur
Ege der bilmem nere güney yarı küre olur
Adam bi kere silah fabrikalarının has adamı
Sarıoğlan. Durumu rahat Rahat batar yani lojistik ikmalin sıkıntılı olduğu ada mekânları en terso yerlerdir. Günübirlik git gez çok merak ediyorsan ahmet abi .
sakami bu?
tutun fabrikasinda isci 15-20 odali evi Mercedes SUV i yi nasil aliyor? ABD de alamaz
banka borcuyla bile alamaz. Zaten burada fabrikalarda araplar zenciler birde alt seviyeden beyazlar calisiyor verecekleri 15 dolar para
hangi ulke bu? Almanya mi?
Aslında Yunan adası gibi anlamsız yatırıma girisecegine
Git KKTC ye al butcene göre
Zaten avrupa entegrasyonu olursa otomatikman Zenginsin
Hem sokaktada türkçe konuşuluyor
Yatırım tavsiye değil