Bazı hisseler istisna...örneğin afyon,aslan ve GS...2000 öncesi hemen hepsi !!!
Printable View
2 tl altını bekleyen dostlara iyi haber gelmiş 😀
Bölününce belki 2 tl altından mal alırsınız 😀
Şirket çalışmaya başlıyor,iyi haber,1.5-2 aya biraz nakit lazım,ayırırız artık yapacak birşey yok.
P.tesi ne olur?Hiç bilemem artık ama benden zararına hisse alamaz onu biliyorum...
Galip satdiysa cogu hissesini mutlak bir sebeb vardir.yada yerine koymak icin firsat kolluyor.yanliz gecmis tarihe bakin galip hic bukadar bu sirketde hisseni satmadi.adamin elinde %30 lara yakin hisse var ve halka aciklik hayli fazla oldu.acaba avgyo la birlesmemi olucak yada bedellidemi satdiklari hisseyi yerine koyicak bir cok bilinmezlik icerisinde hissedeyiz
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merak etme ben sattım bugün, pazartesi herşey belli olur, bu kadar iyi bir durum olsaydı galip 2,80 liraya kadar elinde 16 milyon lotu vardı satmazdi, eger para kazandıracak olsaydı 16 milyon vermeden üzerine alırdı, yoksa bedelli dagitacagindan galibin haberi yokmuydu,:)
Galibin sattıklarını kim aldı acaba. Onu düşünmek lazım. Bence küçük yatırımcı değil. O yüzden galip sattı niye sattı diye düsünmeyin. Cepten cebe
Bedelsiz fiatı şu andaki kapanış fiatındanmı olacak. yoksa onaylandıktan sonra oluşacak fiattanmı. Eğer iki ay içinde oluşacak fiattan olacaksa şu anda elinde olanlara bir etkisi yok. Yani bundan sonra alacaklarda bedelliden faydalanacaksa.Bence şu an için hisse çıkmaz önce güzel bir silkeleme yaparlar. İki ayda milleti canlarından bezdirirler.Sonra ne var ne yok süpürürler. 2 nin altında bölünme olmayacağına göre daha 2 ay var. o zamana kadar iyi bir temizlik yaparlar. tam bölünme zamanı tekrar çekerler 2 üstüne.Eğer düşündüklerim doğruysa vay halimize. Çünkü her şeyden onların haberi oluyor. Bizim en son haberimiz oluyor.Ancak SPK onay vermezse hisse fırlar.İnşallah yanılıyorumdur.