sizin burdaki en temel ve affedilmez kusurunuz 'vaad üzerine' yatırım yapmak. daha yapılmamış inşaata taksit ödüyor bu ülkede insanlar, yav siz kafayımı yediniz arkadaş?? türkiyede, ya değil türkiyede dünyada öyle bir olay varmı? nasıl güvenirsin?
bak kendimden bi örnek vereyim, pe-pie çok sevdiğim şirketti yıllardır, mahallemize bürosu açıldı 6 ay önce bi uğradım bana ne gayrimenkul ortaklığı vaadleri veriyorlar şaşarsın, yatırım yaparsam asla batmazmış, yok türkiyede emlağın ne zaman kaybettiği görülmüş, yok 5 sene sonra 50'ye katlarmış, örnek? yok. tamam abi dedim, madem 50 kat garanti, siz bana yarısını sözleşmede garantili kar payı olarak ödeyin, kalanı sizin olsun. el cevap? kahkahalarla gülüyorlar yok öyle mama diye: ) girermiyim öyle sadece kuru vaadle? kim yoğurdum ekşi der?
6 ay geçti aradan söyledikleri gayrimenkul nooldu diye sormaya gittim, 6 aylık getirisi faizden bile düşük! hani dedim katlıyorduk? yok avm daha büyük hamleyi yapmadı, yok inşaat masrafları arttı, yok enflasyon darbe vurdu kıvırıyorlar dansöz gibi.