*ftse bursa malezya klcı endeksi yatay seyirle 1454,08 puandan açıldı
Printable View
*ftse bursa malezya klcı endeksi yatay seyirle 1454,08 puandan açıldı
*singapur'da ftse straits times endeksi %0,2 artışla 3147,11 puandan açıldı
*çin'de shanghai bileşik endeksi yatay seyirde 2917,97 puandan açıldı
*çin'de shenzhen bileşik endeksi %0,1 düşüşle 1786,80 puandan açıldı
*çin'de chinext fiyat endeksi %0,2 düşüşle 1828,56 puandan açıldı
Hun Yenilenebilir Enerji, Koçbey Enerji'nin 150 MW'lık kısmı haricindeki ön lisans başvurularının olumsuz sonuçlandığını bildirdi
26/12/2023 06:20:30
Hun Yenilenebilir Enerji, Koçbey Enerji AŞ'nin 150 MW'lık kısmı haricindeki ön lisans başvurularının olumsuz sonuçlandığını bildirdi.
Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:
"09.12.2022 tarihli Özel DurumAçıklamamız ile ŞirketimizinEnerji PiyasasıDüzenleme Kurumu'na depolamatesisi kurmak taahhüdü ile mevcut kapasitesineilave olarak 15 proje içintoplamda 900 MW Depolamalı GES kapasite ile ön lisans başvurusu yapıldığını kamuoyu ile paylaşmıştık.
Yapılan başvuru kapsamında EPDKtarafından,
Koçbey Enerji A.Ş.'nin 50 M'lık kısmı haricindeki başvurularımızın olumsuz sonuçlandığı tarafımıza bildirilmiştir."
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com)
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
Bagfaş, Dubai'de kurulacak şirkete %100 kurucu tüzel pay sahibi olarak katılacak
26/12/2023 06:21:00
Bagfaş, Dubai Silicon Oasis Serbest Bölgesinde kurulacak BFertilizer Internatonal Trading FZCO unvanlı şirkete %100 kurucu tüzel pay sahibi olarak katılacak.
"Bagfaş Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş Yönetim Kurulu tarafından,
Şirketimizin yurt dışı iş geliştirme hedefleri doğrultusunda Gübre, Asit ticareti ve her türlü ithalat-ihracat işlemleri için Dubai Silicon Oasis Serbest Bölgesinde kurulacak BFertilizer Internatonal Trading FZCO ünvanlı şirkete %100 (yüzde yüz) kurucu tüzel pay sahibi olarak katılmasına oy birliği ile karar verilmiştir."
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
Hedef Girişim, Motilet'te sahip olduğu payları 2,8 milyon TL bedelle devrederek, yatırımdan çıkılmasına karar verdi
26/12/2023 06:21:30
Hedef Girişim Sermayesi, Motilet İletim Çözümleri'nde sahip olduğu payları 2,8 milyon TL bedelle devrederek, yatırımdan çıkılmasına karar verdi.
"Şirketiimiz Yönetim Kurulu'nun 25.12.2023 tarih ve 81 sayılı kararında;
Şirketimiz'in girişimyatırımlarından Motilet İletim Çözümleri Gıda Lojistik A.Ş' de sahip olduğumuz600 adet, 600,00 TL sermaye tutarına tekabül eden payları 96.000 USD karşılığı 2.796.902 TL bedelle, Hedef Portföy Yönetimi A.Ş.'nin kurucusu veyöneticisi olduğu Startup Burada GSYF'ne pay devrinin yapılmasına ve girişimsermayesi yatırımından çıkılmasına oy birliği ile karar verilmiştir."
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter