sabır sabır sabır.faydalı paylaşımlar için teşekkürler
sabır sabır sabır.faydalı paylaşımlar için teşekkürler
Bundan sonraki bilançolarda zarar görmezsek,zaten sorun kendiliğinden çözülmüş olur.Tabi bu ne kadar mümkündür,orası tartışılır.Alacak tahsilinin kârla hiçbir ilgisi yoktur.Alacak tahsili demek;ilişkili alacak bakiyesi azalırken,banka bakiyesinin aynı tutarda artması demektir.Alacak tahsil edilince kâr yazılmaz yani bunu söylemek istiyorum.Aktif hesaplar arasında yer değiştirmedir.
Usta bunların amacı o zaman ciro artışı ile bilançoya toparlamak bu sıkıntıdan bu şekilde kurtulacaklar ama ciro artışı nasıl olacak???
Alacak meselesine nasıl çözüm getirecekler bu da önemli...
Yani genel kurulda görüntü o ki dağ tavşan doğuracak gibi...
Bekle bekle bekle ... resmen bizi iyice mağdur edecekler... inşallah yanılırım ama benim beklentimin çok altında kalacak bu gelişmeler...
Mevlam neylerse güzel eyler genel kurula kadar umutla beklemeye devam.
%50 sermaye azaltımı yaparlarsa geçmiş yıl zararları yok olacak bir bilanco hedeflemiş gibi sanırım.
Eşzamanlı artırım yaparlarmi meçhul... Olma olasılığı yuksek bana gore...
Lakin bu sermaye ayarını genel kurulda gorusmeyecekler gibi... Gündemde yok galiba...
Bir senaryo yazılmış... Öncelikli amaçları bilmediğimiz icin işlem sıralamasını nasıl yapacaklar tahmin edemiyorum...
Ama su kesinki önlerine bir hedef koymuşlar ve o hedefe ulaşmak icin hamle yapıyorlar ve o hedefte pozitif bir hedef olduğundan beklemeye devam çoğu gitti azı kaldı.... Süreç tahmini yapamiyorum hep beraber yaşayıp göreceğiz...
Ciro hedefi ütopik dostum.IFRS 2016 hasılatı 123mnTL iken,%120 artış demek 2017'de 270mnTL satış yapacağım demek.İlk 4 ay fiyasko geçmiş,35mnTL ciro yazmışsın.Geriye kaldı 235mnTL,önümüzdeki 8 ayda elde edilmesi gereken ciro.Şu gidişata göre büyük ama çok büyük rakam.Bu hedefi yakalamak için planları nelermiş,ya da bir planları var mıymış GK"da göreceğiz.
Genel kurul gerçekten hayati önem taşıyor. Ne gibi karar alınacak bilinmediği için hisseye bu süreç olumlu yansımadı. 15 gün sonra nasipse göreceğiz inşallah hepimizi şaşırtan hiç beklemediğimiz olumlu kararlara şahit oluruz...
Hayırlı geceler. Paylaşımlarınız için teşekkürler ustalar...
Gece gece yazayım ben olumlu buldum..göz kırptı bana, alacak için 2016/9 da karar alınmış içeriği önemli kararın ciro artisi olacak deniliyor ve faaliyet raporuna yansımış ise gerçekleşir...burda önemli olan alacak ki oda sanırım bu genel kurulda netleşecek...hersey güzel olur umarim.. .herkesesin ramazanı kutlu olsun
Hayırlı ramazanlar cümleten...
Benim içine sinmedi nedense... belki beklentim daha rasyonel daha kesin çözüm yolu bekliyordum... henüz genel kurul yapılmadı 2 hafta kaldı karar çıksın o zaman görelim...
Bende ki intiba son kap açıklaması ile sınırlı kalacak ise yine biz sürünmeye devam ederiz.
Sizdeki olumlu düşünmenin sebebini daha detaylı öğrenebilir miyim??? Yıl içinde bilanço da sağlam zarar yazsa yine bu durum ortaya çıkabilir.