dost öylede neden o kadar zarar yazıyor rüçhanda. rüçanın kar gözükmesi gerek benim bildiğim.
Printable View
Rüchan neden zarar gosteriyor. Biri aydinlatabilir mi bizi. Zaten hisseden yeterince zararimiz yokmus gibi bir de ruchanlar da eksi yaziyor. Biri aydinlatsin lutfen.
Ben böyle bedelli görmedim. Şu an bedelliye girsen 1tlden hisse alacaksın, girmessen zaten 1 tl piyasada. Kim niye bedelliye girsin. Herkes rüchanları satıp yeni hisseden alır. O yüzdende rüchanlarda çok düşük fiyata iniyor. Bu işin sonunda hisselerin çoğu kulübün olacak sanırım.
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hep ümitvar açıklamalar ama ı ıh :)
kimse ümide kapılmasın bu kağıtla ilgili. Giren kapana girer fare gibi!
Bende 3 gündür soruyorum soruşturuyorum
araştırıyorum. Bu bedelli süreci akıllara sığmıyor.
var bi oyun ama çözemedim.
1. mantıken bedelli için spk'ya başvuran hisse
bedelli onayına kadar yukarı hareket etmesi
gerek fakat tspor aşağıya sarktı...
2. şuan 1.02-1.04 aralığında yine hisseyi
yükseltmiyorlar.
şimdi şu sorular akla geliyor.
hisse fiyatı 26 şubat'a kadar biraz
yükselme örneğin 1.30-1.50 aralığına
gelse bedelliye katılınabilir. fakat
neden millet bedelliyi alsın diye
hisseyi yükseltmezler... ilginç ve manidar...
HATTA almasınlar diye sanki plan yapıyorlar.
1.02 olan hisseyi 1 lira bedelliden niye alınsın ki...
BU İŞİN İÇİNDE VAR Bİ OYUN...
Sanki kulüp %51 hissesini %200
artıracak... bedelliye girmeyenlerin
rüçhanların da alıyordur...
sanki diyorum...........
Sn arkadaslar bedelli bolunme esnasinda ruchanlari satip normal hisse almakla satmayip bedelliye katilip yeni hisse almak arasinda fark yok ki. Niye sanki fark varmis gibi anlatiliyor burda anlamiyorum. Hesap hep ayni cikar. Hisse 1.5 civarinda yakaladi milleti ve pat diye 1.3 sonra 1.2 ye salindi. Hisseyi yukseltselerdi millet satip cikardi sanirim o yuzden yukseltmediler yukseltmiyorlar belkide. Sonucta bedelliden gelen parayla topcu maaslari odenecek degilmi.. ytd