geldiniz mi çok sevindim. Kendim kazanmış kadar oldum emek verenlerin kazanmasına
Printable View
Black07-ayıboğa,Dünya kadar küfür edeceğinize 50-100-200.000 lotcuk yığmanız lazımdı,görmeniz lazımdı birbirlerine pas attıklarını,25-26 yıllık borsa kurtlarını takip edeceğinize abidik gubidiklerin peşine düşersiniz,hisse yazışması yapmadığımdan küfürlerinizi yönetime bildirmedim:rules:
katılıyorum size kahvehane ağzı ile yazışanlar isimleri nicleri belli burda ben tabana inen hisseden aldığımı yazıca benden ukala tavırlar ile ekran resmi at inanalım diyen kendini sözde borsacı zanneden çok bilmiş adamlardan çıt çıkmıyor forumdan kaçmayın gelin de yazışalım ekran Resmi isteyen o ayıboga nicli eleman özelden atımıcam sana o resmi aha bu foruma koycam o zaman ikna olursun....gel iki laf et şurda kaçma gel
Emirlere bakıyorum tek emir 1.1 milyon var gerisi sanırım ky farklı kurumlardan daha bir hafta önce 78-80 iken rağbet etmeyenlerin izdiham yaratması kaygı verici. Maliyet yukarılarda bende mecburcuyuz anlayacağınız, keşke Refaba yada brokers gibi rahat olabilsem
hisse düşünce eleştiren arkadaşların payı büyük bu yükselişte. birilerine ikaz oldu.
Neredeyse 6 milyon lot alış emri ile günü kapattık yarın ola hayrola. Hayırlı akşamlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://pbs.twimg.com/media/DsnjqITXQAA3_au.jpg:large
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.