Bu ne amk ne ayaksin lan sen elin gotun oynuyor altın yükseliyor ons yükseliyor sen ne ayaksin daha dün 7.80din olum
Printable View
Bu ne amk ne ayaksin lan sen elin gotun oynuyor altın yükseliyor ons yükseliyor sen ne ayaksin daha dün 7.80din olum
Kozaa amk tahtalarin daha sabahtan -2 ne oldu battın mı diğerleride peşine takıldı dünkü fiyata bak şimdiki ne
credit satıyor yerliler alıyor..
ya yerli oyuncular yb robotları güzelce öpüyor.. yada onları kullanarak oyun ceviriyorlar..
Ben uzun süredir gayet farkındayım. Belirli zamanlarda gelen birkaç kişi var. . 3 milyon tl lık lottan bahsediyor ama 3 bin tl sahibiymiş gibi sürekli güdümlü ve yönlendirici garip sorular soruyor..3 milyonu olan adam 30 tane aracı kurumdan destek alabilecekken gelip burada evcilik oynaması saçma geliyor bana.. sonra ortadan kayboluyor bir sonrakine kadar..daha önceleri çok daha fazla sırıtan 3 harfliler vardı ama çok belli ettiler kendilerini.. burada ortaya çıkarılınca kayboldular.. kozaa da herşey mümkün..
Cuma sabah fiyatına geri döndü. Bu kadar firildakliga maşallah diyelim!!!
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa yükselirken dusersin düşerken en önde gidersin 15 marta kadar sabır sonra sen selamet ben selamet.