para piyasasi fonlari internette yayinlaniyor.her bankanin var cogu birbirine yakin
Printable View
para piyasasi fonlari internette yayinlaniyor.her bankanin var cogu birbirine yakin
Kardeşler arkadaşlar. millet uzun vade bağladı. faiz oranları alınmıyor sadece takip ediyorlar kendi bankalarını. mart ayında burası çok hızlanacak çok kişinin mevduat dönüşü var. oranlar yazılacak.
bu boşlukta .3.5 gündemi konuşuyoruz lütfen rahatsız olmayın. şayet gündeme dair konuşmalar olmassa inanın bu sayfalar boş kalır. özelliklede hafta sonları ve geceleri konuşuluyor bu gündemdekiler.lütfen hoşgörülü olun.
Tabiiki otokontrol olsun gün içinde...Ama akşam saatlerinde ve haftasonları yazılanlardan rahatsız olanların ve konuşulmasını istemeyenlerin de belli siyasi görüşü olanlar olduğunu düşünüyorum ben de...Yoksa neden rahatsız olsunlar...
Dudu nun kaplıcalarda, sıcak suya, Afyon mandası gibi yayılmasını saatlerce konuşalım...
Buna benzer incir çekirdeğini doldurmayacak konuları konuşalım...
Ama Sosyal demokrasiden bahsetmeyelim öyle mi?
Hak hukuk adalet demeyelim öyle mi?
Garibanlara/ezilenlere sahip çıkmayalım öyle mi?
Yok öyle yağma...
Liboş/içiboşlar böyledir sıkıyı/esaslı sosyalist i karşılarında görünce hemen çil yavrusu gibi dağılırlar....
Onlar dikensiz gül bahçesi ister...
Üzgünüm ben bu başlığın dikeniyim...
Ama mesai saatleri içinde başlığı fazla meşgul etmemeye çalışacağıma ben SÖZ VERİYORUM...
saygılar/başarılar
Grand amca diğer başlığı bulamadım cepten. Bu oranları açıklaman mümkün mü?Ek 21745
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oran paylaşımları ve mevduat faizini ilgilendiren haber ve bilgi sadece yujinin başlığında paylaşılmasına herkes özen gösterirse sıkıntı çözülür bu başlıkta da kafamıza takılan her türlü konu tartışılabilir hatta tengri han ın asgari ücret yorumlarıma verdiği tepki ve bol çiçekli böcekli herkesin bir elinin yağda bir elinin balda yaşadığı dünya hayali de beni rahatsız etmez