Cahilcuhela , dostum , bu sefer kaça kadar gelir bu sence 19-20 arası mümkün gibi duruyor ?
Printable View
Cahilcuhela , dostum , bu sefer kaça kadar gelir bu sence 19-20 arası mümkün gibi duruyor ?
Klimasan oyuncak olmuş.. gun içi bu kadar marj olur mu. Rezillik. Bu f/k ile bu beklenti ile bundan daha rezili olmaz. Hep spek vs anilinca böyle salak saçma bereketler yapıyor. Bumu senin uluslararası firman.
Bilançoya bu kadar az zaman kalmışken 28 üstü olmalıydı. Hep aynı hikaye hep bir oyun. Yazıklar olsun senin gibi tahta yapicisina...
Brain bir el at artık şu hisseyede 30 üstüne atsın artık , tek umudumuz sen kaldın dostum 😂😂
Tweette klimasanı döktaş , izmir demir çelik , marmaris alrınyunus , bunlarla birlikte anılıyor , bunların en düşüpü 25-30 fk bu 5 fk 😂😂😂😂😂
Tiviter önemli değil. Dedikodu kazanı. Bu mendebur şirket yüzünden neredeyse piyasanın en iyi olduğu aylarda tek kuruş kazanamadik. Neredeyse 4 aydır yerinde sayıyor, bir aşağı bir yukarı patinaj cekiyor. Çok pişman oldum keşke 17/18 satsaydimda ölü hiseesi almış olsaydım bile kat ve kat kar yazmıştım.
Temel kursli unuttuk adamlar böyle istediği gibi at oynatıyor. "Kar cebe yakışır, hiçbir borsa şirketi ile duygusal bağ kurmayacaksin. "
Sat başka al. Ne firmami yok. Kafamuzi kuma gömdük yok f/k böyle yok beklenti. Sonuç 4 aydır en iyi piyasada surunduruyorlar. Allah korusun piyasa gerçekten bozulursa vay halimize...
Ben hedefinimi düşürdüm tepki verirse 25 yeterli vermez ise 20 stop...
Bol kazançlar.
Not: Şehitlerimize Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Milletimizin başı sağolsun.
Bugün müthiş trade imkanı verdi. Hem olumlu hem olumsuz. Aracı kurum dağılımında 15 maliyet ile alan 23 maliyet ile satan ya da 12 maliyet ile satan var. Tabii ki önceden tahmin edilemezdi. MSCI açılışa göre yukarıda. Bu arada karanlık oda da Credit in alımı dikkat çekiciydi. Bence şu sıralar günlük ilgilenmemek daha iyi. Herkese bol kazançlar. Ytd.