Düzeltmeler piyasanın sağlıklı işlediğini gösterir.
Yatırımcıysanız etkilenmez,
kumarbazsanız panik olursunuz.
ÖNLEMİNİ ALIRSANIZ ; Bugünlerde para kaybetmemek kazanç demektir UNUTMAYALIM arkadaşlar ..
Printable View
Düzeltmeler piyasanın sağlıklı işlediğini gösterir.
Yatırımcıysanız etkilenmez,
kumarbazsanız panik olursunuz.
ÖNLEMİNİ ALIRSANIZ ; Bugünlerde para kaybetmemek kazanç demektir UNUTMAYALIM arkadaşlar ..
Bence cami kararı çıkma ihtimali %1...böyle bir kararı mahkeme siyasi onay olmadan alamaz..son gundem de nabız yoklama olarak kalır...hem bu işin bir çıkarı olacaksa bunu mahkeme kararına niye bıraksın, oyu mahkeme başkanına mi verecek halk.
Zor günler için kenarda bekler bu karar... ekonomi daha da bozulursa seçime doğru alırlar bu kararı.. sonra döviz yükselişi, kriz vs bu karara bağlarlar..bizi bitirmeye çalışıyorlar, vatan, millet, ezan edebiyatı yapılır.
Hagia sophia işine ruslar bakar diğerleri afaroz edilmiş dindir yani katolikler. Katolikler orası yıkılsa içten içe sevinir.
Cümleten s.a bol kazançlar dilerim
Haydi biraz destek patlatalım
Arzular şelale 🐻🐻
tamamen kendi seçmenlerinin gazını almak için yaptıkları bir hamle...sanki memleketteki camiler hınca hınç dolu yer yok bir Ayasofya kaldı...hemen karşısında Sultanahmet camisi var...namazını kılmak isteyen orada rahatlıkla kılabilir...babam 5 vakit namazlı abdestli adam ben kendimi bildim bileli...hemen evlerinin 10 mt yanında cami var...babama sorardım daha salgın falan ortada yok yani 2-3 yıl evvelden bahsediyorum baba cami kalabalık oluyor mu diye...yok oğlum bir saf bile oluşmuyor bazen imam hiç gelmiyor müezzin kıldırıyor derdi...bizim evin yanında var cami boş tek tük gelen var onlarda çoğu yaşlı...yani tamamen seçim yatırımı bu hamle...
oysa orası müze olarak kalsa ülkeye turist çeken çok önemli bir yapı...
ne yapacaklarını şaşırdılar artık...sadece iktidarda kalmaya odaklanmışlar başka düşünülen bir şey yok...
bir arada seçim meydanlarında idam kararını getirsinler ben onaylarım diyordu...nooldu hiç ses yok...seçmene gazı veriyorlardı...isteseler hemen meclise getirir onaylarlar ama tık yok...seçim bitti üstü kapatıldı...
Ayasofya cami oldu.
Olmasa da reis karar alır yine yapar. Dıj güçlere mahkeme kararını göstermek için danıştay kullanılacak. Daha önce danıştay bu talebi reddetmişti. Çünkü reis csmi işine karşıydı o zamanlar. Kominist rusyada biz hep bu taktikleri kullandık. Her yaptığımızı hukuka uydurduk. Çok da güzel günlerimiz olmuştu sibiryada
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.