-
dar bir bantta ilerliyoruz.
Bart Pattern sürekli karşımıza çıkıyor. Bart'ı merak edenlere geçmiş fiyatları içeren bir grafik gönderiyorum.
Dün birkaç kez aşağı dump'lar denendi ama alıcılar var.
Ancak market cap ve dominance halen istenilen para girişinin olmadığını gösteriyor.
7500-8500 bandına çıkmamız için yüklü bir alım gerekiyor. O da ufukta şimdilik gözükmüyor
Öte yanda btc'deki olumsuz hava, altları fena halde benzetti, hemen hemen hepsinde günlük ve haftalık kayıplar BTC'den çok daha fazla.
Altların bazılarına bugün para girişleri oldu. Bunlardan birisi de DBG Digibyte ve günlükte %13 kadar yukarıda ve 391'lerden işlem görüyor.
Aslında o da çok düşenlerden ve bu yükseliş aslında geçen hafta'nın 495'li rakamından çok uzakta.
Mesajı yazıdığım an itibariyle;
Market Cap: $246,124,494,290
BTC Dominance: 42.5%
http://pichost.org/images/2018/06/28...W7XkAAzhln.jpg
-
Bir önceki cycle ı görmüş biri olarak önceden yazmıştım.
Altlar BTC düşer ise (ki düşeceğini tahmin ediyorum aylardır) çoğu sıfıra yaklaşabilir. 2-3 bin dolar cap i olan coinler milyon dolar capleri gördü. Yok artık seviyelerine inebilir çoğu alt coin.
-
Secbul üstad 2 gündür sanal alemin sözde büyük üstadları küçük pump demeye başladı. Yok 7k dan yok 10k dan döner yorumları 🤣 İleriye yönelik ön görün gerçekten çok iyi. Ama grafiği güncellemen lazım artık. Zaman kayması oldu galiba.
MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...f0d428a4c9.png
Aynen devam bence..
Aşağı belki bir pıtcık düşüp düzeltmeye başlayabilir veya düzeltme içinde olabiliriz de.
İkisinden biri veya hiç biri doğru olmasa da ana fikir değişmiyor. Dibe değmeden önce en az bir adet grafikte kendini gösterecek düzeltme yapacağız. (Yaz ayları içinde)..Mesela RSI normalleşecek.
.
.
Bu bize dip için extra bir hesap daha çıkartacak ve yavaş yavaş kendimizi hazırlayacağız.(Sonbahar ?)
.
.
.
Bunlar olsun herhangi bir enstrümanda güvenli dip nasıl taranır ona bakacağız/öğreneceğiz.
-
5850 seviyeleri de görüldü, gidişat iyi değil.
btc erimeye devam ediyor. Altları da beraberinde götürüyor.
Market Cap: $238,936,178,535 değeri de düşmeye devam ediyor.
tekrar nasıl toparlanacak bilemiyorum. Geçen yıl fiyatlarına göre btc halen yukarı da ancak olumsuz hava
bir çok yatırımcıyı bıktırmış halde.
tr kısmında ripple 2,05'i de gördü...
-
Böyle devam ederse 3binleri görmek zor değil. Altlar da bir nevi kaldıraçlı btc olduklarından altcoinlerdeki yıkım çok daha büyük olacaktır. Belki eth falan biraz iyi tutunabilir diğerlerine görece.
10bin ve üstü fiyatlardan girenler kafayı yiyordur herhalde şu an. Baya baya 2014 yılını anımsatıyor.
-
Şu bir gerçek ki Kripto paralarda uzun sürekli durulmazmis. Karı gördüğün anda kademeli şekilde çıkmak lazımmış. Adamlara bedavadan dünya kadar fon sağladık. Tam bir kumar oldu bu Kripto paralar. Eminim ki piyasanin gerçekleri değil de üç beş tane Carlos indirip kaldırıyordur şu BTC'yi.
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Kesinlikle katılıyorum sana. 3 veya 4 günde bir 2 dakika içinde 500 dolar yukarı sonra 1000 dolar aşağı. Sonra 3 gün 100 dolar aşağı, yukarı.
Resmen oynatıyorlar
MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.