Seçimde görevli olanlar ücreti ni nasil alıyor varmj bilen
Printable View
Seçimde görevli olanlar ücreti ni nasil alıyor varmj bilen
Sandık başkanı, ilgili sandık defterine görev yapan muşahitleri kayıt altina alır imzalar tum gorevliler. Yevmiye defteri gibi düşun ysk'ya teslim eder. 15 gun içerisinde ziraatbankasindan odemeni alabilirsin. Ödeme çıkmayabilir, ilce ysk'na muşahitlik evragı ile sorabilirsiniz.
Not: müsahitlik gorev kagıdınızı sandık baskanina muhür imza yaptırıniz.Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sonra diyorlar ki kaynak nerede.
Adamlar kaynağı yutmuş:oleyo:
Valla 3.5 milyarda çok ama Kerimcan durmaz ve ekurisinin savarona da cokomelli ile olan toplu serüvenleri daha dikkatimi çekti. Magazini seviyorum galiba
Burada bu guruhu savunmaya çalışan diğer kısmı Jakoben olarak görenlerin de savorana da işleri olmuş mu merak etmedim değil. Çalıyorlar ama çalışıyorlar" lafını kabul "etmemek, gerektiğini bu jakobenler anlatmaya çalışıyor ama idrak meselesi işte. Bir yere kadar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deniz hocanin başlığı okuyor musun? Ben hesabi anlamam ama yazdığı bana aşırı aşırı mantıklı geliyor -100 milyar dolar açık var diyor nasıl olacak?
Muhalefet de memura 21 milyar maaş verirmiş.
Iktidar -100 milyar sokmuş yerine gelecek olan da 21ilyar maaş verecekmiş nasıl olacak başkan kimi seversen sev kimi de seçersen seç hesap ortada hiper enflasyona gidiyor sonu başka çıkış var mı?