…adel kalemcilik yeni fabrikaya taşınınca eski fabrikayı içindekilerle beraber ekspertiz yaptırıp satılığa çıkarmıştı akabinde tabii sermaye arttırım kararı gelmişti diye hatırlıyorum.
Printable View
…adel kalemcilik yeni fabrikaya taşınınca eski fabrikayı içindekilerle beraber ekspertiz yaptırıp satılığa çıkarmıştı akabinde tabii sermaye arttırım kararı gelmişti diye hatırlıyorum.
Bazı firma sahipleri yatırımcısının Saygısını, Sevgisini kazanmak yerine, ahlak yoksunu olup ah almayı tercih ederler ?
Forumdaki Sayın eski üyeler; siz olsanız ne yapardınız? YTD
bu hissede dusuk sermaye ve yuksek bedelsiz hikayesi ve taesi yılladır yanıyor ama hiç sonmeyecek.cunku o beklenti bitti mi balonda söner....tahtacı (patron vs) bu beklentiyle ayakta tuuor hikayesine göre tahtaya gel gel yapıyor...yoksa yuksek bedelsiz açıklasa sırdan borsa sirketleri gb olacak.1 milyar dolat pd var.eder mi etmez bu absurd fiyat mekanizmasından dolayı buralara kadar geldi...
Kemal Sunal filminde oldugu uzere yılların Maho agası Mahmut mu olsunnnnn....YTD
haftalık çok dikkat çekici olmasa bile günlüklerin elle tutulur bir tarafı var. bu hafta 10.350 10.400 aralığına olası bir hareket ile 10.522.50 direncini aktif hale getirebilir..11.105 tepesi dikkat çekici olsa bile, 11.002.50 direnci daha çok önemli olabilir... yeni açılan dükkanın kira kontratında ilk madde, bu hafta ya sen gidersin yada ben.. iyi çalışmalar..
Çok yanlış bir analiz sevgili simovic egerki su fiyatlardan bolunse ve bire 100 verse sermaye 311;5 milyon hisse fiyatı 100tl kar da birmilyar üzeri olur ve eski fabrika değerini aciklamiyorlar bile heleki eski fabrika aletler onları da eklersek muhteşem hesaplar ortaya çıkar haydi o zaman bu hisseyi tutsun durzu patron tahtacı zibidileri de görelim hikayeyi onlar da biliyorlar ama hissedeki bu fukara baskısını neden yaparlar onu anlamiyorum ya dursu bunlar işi bilmiyor ya da soyguncu egerki adam gibi bir tahtacimiz olsa kim s......r patronu işte eski spekler yok hep bu robot manyağı tahtacı doldu piyasa bir de SPK diye demoklasin kılıcı gibi yüzde 40 -50 gitse burut diye takoz atan handikapimiz var hayırlısı diyelim ve sabirla bekleyelim başka da çare birakmadimilisler
Bedelsize o kadar odaklanmışsınız ki ABD ye 97% olan ihracat Oranını, Serbest bölgeye yapılan Fabrika ile Vergi muafiyetini , KApasite artışı ile yaşanacak Satış gelirini ve Terk edilen Fabrika arazisinde oluşan rantı göremiyorsunuz . KAR ın bu kadar d üşmesi 35 Milyon dolar lık yatırım ve 15% lik euro yatırımdaki dolar lehine değişen pariteyi göremiyorsunuz. Ancak Bunların üstüne birde bedelsiz var ki bence hiç bu hiç önemli değil .
Saygılar ,