Bugun yiyecek buluyor yani millet.
Printable View
Ben çiftçilik yapanlar için söylüyorum çoğunlukla zarar ediyor hakı pohunu ödemez. Garantisi zaten yok küresel kuraklıktan var her şeyin maliyeti artmış fiyatlar ya geride ya da aynı. Siz market fiyatına bakarsanız aldanırsınız. Çiftçinin elinden şuan 1/10 a kadar aşağı alıyorlar. Haberler de var kavun karpuz 1,5 TL ye alınıyor elinden bize gelinceye kadar yanına bir sıfır ziyaretçi geliyor
Migros bazen güzel indirimler yapsada fiyat artışında öncü market. Komili zeytinyağlı sıvıs sabun 105 TL ye gördüm migrosta. İki üç ay önce 35 TL idi bu.
şuan migrosta lipton begomatlı çayın kilosu 260 lira carfurda 156 lira yine migrosta 500 gr activeks 78 lira carfurda 1.500 gr 138 lira migros bu aralar iyi geçiriyor dikkatli olmak lazım, ayrıca çok keyfi uygulamaları var mesela bana sanal marketten usulsüz alışveriş yaptığımı iddia ederek üyeliğimi iptal ettiler, onların kurduğu sistemde nasıl uygunsuz alışveriş yapabilirim anlamak çok zor yaptıysamda onların zaafiyeti vardır, bende miktirin gidin marketmi bitti dedim
carfurda yudum 5 litre ayçiçek yağda oldukça uygun, şimdi ben bu migrosu tüketici haklarına şikayet etsem birşey çıkarabilirmiyim, mevcut telefonunla üyelik sağlayamassın diyorlar ancak yeni bir numarayla olur diyorlar anasını satayım sanki adamların marketini soyduk,
Çok doğru bir tespit, Migrosun fiyat artışını körükleyen politikaları var satamadıkları zaman acımasız indirim yapabilirler ama aldanmamak ve bir süre sktr etmek lazım ki adam olsunlar.
Amazon'da böyle büyüdü.
Bunu yapabilecek işçi örgütleri olmalı yani sessizce boykot meselesi.,
Ama maalesef çok zor neyse ben bir süredir migrostan almıyorum.
Bamyanin kilosu 200 Liraya çok ucuzmuş
https://www.facebook.com/share/v/U2e...ibextid=31ks6x