Printable View
Alıntı: Originally Posted by bahriyeli Sen onu boşver de şu grafiğin/analizin sırrı neymiş de bakayum bana faydan olsun sterler dedin herif 3 gündür dinlene dinlene :drunk: sır falan yok teknik yabdım işte. dedim ky i her hafa şaapıyorlar.. bu haftada şeeyetmeden bırakmaz diye şaaptım. bildim tabi... :drunk:
Alıntı: Originally Posted by EMLAK sır falan yok teknik yabdım işte. dedim ky i her hafa şaapıyorlar.. bu haftada şeeyetmeden bırakmaz diye şaaptım. bildim tabi... :drunk: Mütevazi olmamak lazım fazla... :) Pala oradaysa Emlak da burada....
Alıntı: Originally Posted by sindoma53 Döt biti yine mi tikildin gelip bana havlıyorsun sen erkeklerin işine karışma seni sonra noel ANA yaparım burada :) Ulan dansöz ve korkak emlak keyfim yerinde havlamak ikinizin işi.... Kemikler benden....ikiniz bu formun sembolik cinolarısınız....
Alıntı: Originally Posted by EMLAK bedava bira var içen mi ? :drunk: alkol alıcam dedim diye kızdı sahtekar vıopçu :) sen buna miler söyle hafif başlasın
Alıntı: Originally Posted by emregunes Mütevazi olmamak lazım fazla... :) Pala oradaysa Emlak da burada.... Ayı piyasasında sabah satıp akşam pazarı yerine koydum dese yeterli :he: Sırmış :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by sindoma53 alkol alıcam dedim diye kızdı sahtekar vıopçu :) sen buna miler söyle hafif başlasın yobazlar böyledir.. birtek algol haramı bilirler. viop buhari hadislerinde var sanki. :he: neeeee meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Ulan dansöz ve korkak emlak keyfim yerinde havlamak ikinizin işi.... Kemikler benden....ikiniz bu formun sembolik cinolarısınız.... keyfin yerindemi 2 gün badem kucağında gezdin en son tokatta koşuyormuşun:drunk:
Alıntı: Originally Posted by EMLAK sır falan yok teknik yabdım işte. dedim ky i her hafa şaapıyorlar.. bu haftada şeeyetmeden bırakmaz diye şaaptım. bildim tabi... :drunk: vardır vardır sırrıda herkese söylenmez farkındayım helal olsun :drunk: