#Yangın
Beşiktaş Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında çıkan yangında 10 kişi öldü, 7’si ağır 13 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.
Printable View
#Yangın
Beşiktaş Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında çıkan yangında 10 kişi öldü, 7’si ağır 13 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.
#SONDAKİKA
YSK, AK Parti'nin itirazı sonrası DEM Parti'nin kazandığı Urfa'nın Hilvan ilçesinde seçimlerin yenilenmesine karar verdi.
https://twitter.com/eczozgurozel/sta...42249812082801
Bak ne söylemiş:Alıntı:
Özgür Özel
@eczozgurozel
İkinci olana mazbata verme rezaleti
Van halkının iradesini pusu kurmaktır.
Van halkının iradesine saygılı olmak hepimizin boynunun borcudur.
https://www.youtube.com/watch?v=4EFqc9xLvAc
Nasıl çalınmadı? Çalındı. Fakat silah sesi duymadım.Alıntı:
Karahasanoğlu
@karahasan14n
·
1d
İlk defa seçim sonrası Türkiye sokaklarında silah sıkılmadı korna çalınmadı,sanki ülkeye medeniyet yeni gelmiş gibiydi, millet rahat uyudu ...neden!????
Gürsel Tekin
@gurseltekin34
Van halkı sandığa gitti, kararını verdi.
Abdullah Zeydan Belediye Başkanlığı’na seçildi.
Şimdi bir takım oyunlarla bu iradeyi gasp etmeye çalışmak milli iradeye saldırıdır.
Sandıkla gelen sandıkla gider.
AKP sandıkta yenemediğini tuzak kurup boğma hastalığı ve rezaletinden artık vazgeçmek zorundadır. Bu yaptıkları AKP’ye bir fayda getirmedi, getirmiyor, sadece milletimizin vereceği cezayı büyütüyor.
Umarım ders alırlar da milli iradeye saygı gösterirler.
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığını Kazanan DEM parti adayına yapılan itirazlar yüzünden şu an mazbatasının verilmeyeceği ifade edilmiş.
sırrısakık
@sakiksirri
Biz hepimiz Van’a doğru yoldayız. Türkiye demokrasisi için asıl fırsat bu darbeye karşı birlik olmaktır.
Tüm Türkiye muhalefetini ve demokratlarını Van’a bekliyoruz.
Bugün değilse ne zaman?
https://twitter.com/gazeteduvar/stat...74335705108772
Linkte video var...Alıntı:
duvaR
@gazeteduvar
AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'ten 'Van' açıklaması:
"Konu hukuki bir konu. 'Demokratik tepkimizi gösteriyoruz' deniyor sonra sokaklar yakılıp yıkılmaya başlıyor."
https://www.milliyet.com.tr/gundem/k...p-oldu-2041157
Van'da başlayan olaylar Hakkari ve Yüksekova'ya sıçradı.Alıntı:
Siyaset baba mirası
Yüksekova’da 25 yıl belediye başkanlığı ile DYP’den 2, AK Parti’den ise 1 dönem Hakkâri milletvekilliğini yapan ve 2011’de vefat eden Mustafa Zeydan’ın oğulları da siyaset geleneğini sürdürüyor. Bir dönem AK Parti Milletvekilliği yapan Rüstem Zeydan, yine AK Parti’den, kardeşi Abdullah Zeydan ise HDP’den Hakkâri Milletvekili adayı oldu. Bir diğer kardeş Teoman Zeydan ise Van’da Ak Parti’den adaylık başvurusu yaptı ancak listeye giremedi.
https://www.youtube.com/watch?v=-v_yu0hpUpU
ABD'nin deniz yoluyla Yunanistan'ın Dedeağaç bölgesine sevk ettiği tank ve obüsler, Romanya'ya kaydırılıyor.
Ümit Özdağ
@umitozdag
Zafer Partisi teşkilat yetkililerine talimatım, Zafer Partisi üyelerine çağrımdır;
Van merkezli başlayan ve bir çok ilimize yayılmak istenen PKK-DEM terör eylemlerini soğukkanlılık ile izleyelim. Bazen hiç bir şey ilk göründüğü gibi değildir, bilelim.
Hiç bir yerde olayların içinde olmayalım. Partimize ve partililerimize yönelik bir saldırı girişimi olur ise güvenlik güçlerinden gerekeni yapmasını bekleyelim ve Genel Merkeze bilgi verelim.
Türkiye Cumhuriyeti onu yanlış yöneten ve yıpratan bu iktidardaki ve muhalefetteki kadrolara rağmen büyük bir devlettir.
@zaferpartisi
https://resmim.net/cdn/2024/04/03/fHl3RL.jpg
Alıntı:
Demokrasi bir Kabala büyüsüdür;
Akademik tanımı:
“Demokrasi veya el erki, halkın yasaları müzakere etme ve yasal düzenlemelere karar verme yetkisine veya bunu yapmak için yönetim görevlilerini seçme yetkisine sahip olduğu bir yönetim biçimidir.”
Burada gizlenen gerçek halkın çoğunluğunun seçtiği temsilcilerinin hüküm vermesidir.
Toplumların çoğunluk kısmı daima algıya / büyülemeye açık kitlelerden oluşur.
Hak, hakikat ehli herzaman azınlıktadır.
Algı mühendisliği/ büyücüler toplumu istenen hedefe yönlendirebilir. Hak ve hakikat ehli hüküm makamından uzaklaştırılır. Demokraside daima büyücüler ve büyülenenler iktidardadır.
Hak ehli büyüleri bozmak için mücadele eder ama , hak ehlinin gücü , algı mühendisleri karşısında daima yetersizdir.
Maddi güç, yalan, fitne , usta siyasetçiler(büyücüler) , nefsi arzular algı mühendislerinin silahlarıdır.
Demokrasi yoluyla hakikat ehlinin hüküm sahibi olması imkansızdır.
Egemenlik, büyülenmiş kitleler eliyle her zaman altın tabakta büyücülere teslim edilir.
Müddessir Suresi (Arapça: سورة المدّثر), Kur'an'ın 74. suresidir. Sure, 56 ayetten oluşur. Mekke'de indirildiğine, iniş sırasına göre 4. sure olduğuna inanılmaktadır. Sure, ismini ilk ayette geçen ve "örtüsüne bürünen" anlamına gelen "el-Müddessir" kelimesinden almıştır.
1﴿ Ey örtüsüne bürünen!
﴾2﴿ Kalk ve uyar!
﴾3﴿ Sadece rabbinin büyüklüğünü dile getir.
﴾4﴿ Elbiseni tertemiz tut.
﴾5﴿ Her türlü pislikten uzak dur.
﴾18﴿ O, düşündü taşındı, ölçtü biçti.
﴾19﴿ Kahrolası, ne biçim ölçtü biçti!
﴾20﴿ Sonra kahrolası ne biçim ölçtü biçti!
﴾21﴿ Sonra baktı.
﴾22﴿ Sonra kaşlarını çattı, suratını astı.
﴾23﴿ En sonunda sırtını dönüp gitti ve kibrine yenildi.
﴾24﴿ “Bu” dedi, “Olsa olsa eskilerden nakledilmiş bir sihirdir.
﴾25﴿ Bu, insan sözünden başka bir şey değildir.”
﴾26﴿ Ben onu sekara (cehenneme) sokacağım.
﴾27﴿ Sen bilir misin sekar nedir?
﴾28﴿ Bitirir ama yok olmaya da bırakmaz;
﴾29﴿ İnsanları kavurur.
﴾30﴿ Orada on dokuz görevli vardır.
﴾11﴿ Yarattığım o şahsı (cezalandırmak üzere) tek başına bana bırak!
﴾12-13﴿ Kendisine geniş bir servet ve gözü önünde duran oğullar verdiğim;
﴾14-15﴿ Önüne nimetleri serdikçe serdiğim, arkasından daha fazla vermemi bekleyen kişiyi!
﴾16﴿ Hayır, umduğu gibi olmayacak! Çünkü o, âyetlerimize karşı inatla *direnmektedir.
﴾17﴿ Ben de onu sarp bir yokuşa süreceğim!
﴾38﴿ Her nefis, yaptıklarına karşılık tutulan bir rehindir;
﴾39﴿ Ancak hakkın ve erdemin tarafında olanlar başka:
﴾40-41﴿ Onlar cennetlerdedir; günahkârlar hakkında birbirlerine sorular sorarlar?
﴾42﴿ “Sizi şu yakıcı ateşe sokan nedir?”
﴾43﴿ Onlar şöyle cevap verirler: “Biz namaz kılanlardan değildik;
﴾44﴿ Yoksulu doyurmuyorduk;
﴾45﴿ (Günaha) dalanlarla birlikte biz de dalıyorduk,
﴾46﴿ Ceza gününü de asılsız sayıyorduk,
﴾47﴿ Sonunda bize ölüm geldi çattı.”
﴾48﴿ Artık şefaatçilerin şefaati onlara fayda vermez.
İris Cibre 🐦
@iriscibre
Yarın ve Cuma borsada dikkat edilmesi gereken şu;
Kredili işlemi olup yarın satan Pazartesiye kadar kredi faizi ödemeye devam
Cuma satan tüm bayram boyunca kredi faizi ödeyecek
Bunu göze almayanlar satış tarafında olabilir
Hatırlatma; kredi faizleri yıllık 90-100%
Fransa Savunma Bakanı, Sébastien Lecornu, Paris’in Ukrayna’ya 'yüzlerce' zırhlı personel taşıyıcı araç ve Aster30 model uçaksavar hava savunma sistemi sevk edeceğini duyurdu.
Daha Chp'nin başına geçmiş değil, şuan böyle konuşmak zorunda.Alıntı:
Ekrem İmamoğlu: "DEM Parti adayına mazbatasının verilmemesi Van halkının iradesini tanımamaktır."
Yeni anayasa yapılırken, masada Chp lideri olarak bulunacak.
Van'da olan da Ekrem Bey'in söylediğidir.
Mevcut durumu özetlemiş, "bu durumu protesto ediyorum" demiyor. :))))))
Abi önceki sayfada, Hariri demiş ki;"Demokrasi, Kabala büyüsüdür."
Yani güneydoguda cogunluk buyulenmişler.
Aslinda duygusal olarak böyle. Hökümet biraz kesenin agzini acsaydi, cogunluk Akp'den yana da olabilirdi.
Büyünün nasıl yapildigini da yazdim, sildim.
Ustune de Muddesir suresini okuyunca, büyü bozuldu abi.
Kabala büyülerini ifşa edebilirseniz, büyü bozulur.
Duzelecek herşey, bizim Apaciler iyidir.
"Pkk sizi tukurukle bogar" diyen adam aday yapilmamali. Ama mevcut yasa ve anayasaya gore olabiliyor.Alıntı:
Bağımsız istihbarat teşkilatı Grey Dynamics'in 25 Mart raporu:
- Kürt nüfusun yoğun olduğu bölgedeki partiler seçim sonuçlarını tartışacak ve protesto edecek.
- Aşırı grupların (IŞİD), seçim sonrasında ülkedeki Batılı çıkarlara yönelik saldırılar düzenlemesi muhtemel.
O zaman yeni anayasa yapmak lazim.
Kaos olmadan, olabilecekler en uç noktada olmadan, insanlar bunu gormeden hatta insanlarin gozune sokmadan olur mu? Olmaz abi.
Genis katilimli olmali. En azindan Turkiye'deki 4 secmen tabaninin temsilcisi masada oturmali.
Imamoglu Chp'nin basinda olmali. Bu kesin. Olmazsa olmaz. Secimlerde sol oy patlamasi yapmali ama cogunluk olmamali. Zati solun basinda sagci olmali.
Cogulcu oldugunu gostermek acisindan ama aslinda kendi tarafini daha guclu tutmak icin, Erbakan da masada olmali.
Eee bunun icin secimlerde rekor kirmali.
Tayyip Erdogan'in ordinalyus seviyesi bu.
Ortada muthis bir basari var.
Mart ayı enflasyon rakamları açıklandı
TÜİK'e göre mart ayında enflasyon aylık % 3,16 olurken, yıllık % 68,50'ye yükseldi.
ENAG ise enflasyonu aylık % 5,68, yıllık %124,63 hesapladı.
[QUOTE=ayvagobeknuri;6771168]1﴿ Ey örtüsüne bürünen!
﴾2﴿ Kalk ve uyar!
﴾3﴿ Sadece rabbinin büyüklüğünü dile getir.
﴾4﴿ Elbiseni tertemiz tut.
﴾5﴿ Her türlü pislikten uzak dur.[/QUOTE
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:: bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::b ravo::bravo:
AyvagobekliNuri Bey Abi 1 USD 100.000 TL olabilir müü? Kısaca değinsen Ampul gibi aydınlansak...
Aywaaaa...!
- Ramazan umresine mi gittin..
- Gazzeye cihada mi?
- Ramazan mi hırpaladı?
- Barbitürat fazla mı geldi?
- Saglığın yerinde mi?
Nerelerdesin be yaaa...! :notr:
İyi bayramlar abi...barbüratlar aynı be ya...
bak, benim gibi biriyle bile gelip uğraşıyorlar. bence burge ve baddog nickleri aynı kişiye ait. başka nickleri de var. moderatör tespit edemez. seçim sonucunu doğru tahmin ettim, buna rağmen borsanın da 10 bin olacağını yazdım, neredeyse o da oldu. bak, adam gelmiş, ama diyor 1 TL 100 bin dolar olmadı. Böyle arka arkaya 2 mesaj yazmış ya, aslında başka bir başlıkta, arka arkaya 3 mesaj yazıyor, işte o zaman başı göğe eriyor. Ruh hastası olabilir, o yüzden diğer nicklerini yazmayacam. Çünkü, foruma yazı yazmak bana iyi geliyor. Belki ona da iyi gelir de iyileşir.
Adalet olmayan yerde iman, merhamet olmayan yerde insan olmaz.
Abi barbürat kullanıyorum ben, küfür etmek istemiyom be ya. Ayrıca tanıyanlar var, hanımlar da takip ediyorlar. İnsan utanıyor be ya. Lütfen bu iki nicki, burge ve baddog şikayet ediniz...Sol altta ünlem işareti var, oraya tıklayınız. Yeterli şikayet olursa, moderatör ceza vermese de forum ceza veriyor. Lütfen şikayet ediniz.
Bakınız mesela bir örnek. Diyelim ki, forum katılımcılarından bir bölümü, buluşmuşlar, yemek yeyip, içki içmişler, fotoları da paylaşmışlar. Yine diyelim ki, biri bu fotolardan birini almış, sosyal medyada, kandil gecesi rakı çekiyorlar diye paylaşılmış.
Ama adamlar kandil gecesi içmiyorlar ki, hatta perşembe gecesi bile içmiyorlar. Hiçbirşey kanıtlayamazsın, sonuç nedir? Şudur, artık orada yazı yazılmıyor. Kim olduğunun bir önemi yok, kötülük var. Kötülük içinde, dürtüyor.
Tanrı, iradesini hâkim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hâkim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar.
Bunu söyleyen adamı, 7 yıl yargıladıktan sonra, şehrin meydanına çıkarıp yakmışlar. Şunu da söylemiş:
Büyücüler inanç sayesinde, fizikçilerin hakikat sayesinde yaptıklarından daha fazlasını yaparlar.
Cumhurbaşkanını halk seçer kuralı gelince böyle oluyor be yaaa...! :whistling:
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...SlyZpLn_g&s=19
https://twitter.com/kilicdarogluk/st...eSIPZjZRw&s=19
Hayırlı Bayramlar, Şimdiye kadar saygı ve hürmette kusur etmediğime inandığım Nurigobekli Nuri Bey Abime... Ben yazılarını en başta okuduğum lezzet okumaya devam ediyorum. Bu yalan dünyada kırdıysam özür dilerim. Şunuda bil ben iki nickle hayatta yazı yazmadım. İkincisi öngörülerinle hiç bir zaman ne övdüm ne yerdim. Hatta uzun zaman yazmadığınız zaman gelmeniz için dua ettim1 TL 100 bin dolar olmadı demem, bir yazınız da öngörü tutmadı demenizden. [ 1 TL 100.000 USD].Sizi avutmak içindi. Konuyu saptıramamışım
. Derinleltirmişim. İŞİN GÜCÜN RAST GELSİN.
Şunu yazayım, siyaset pis bir iş ama bu kadar da olmaz.
https://teyit.org/analiz/fotograf-sa...-mi-gosteriyor
Alıntı:
Sancaktepe Belediyesi’nde yönetimin el değiştirmesiyle çeşitli iddialar ortaya atıldı. Bu iddialar arasında belediyenin başkanlık katında bir jakuzi bulunduğu da vardı. Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafın da bu jakuziyi gösterdiği iddia edildi.
Ak Partinin en başarılı, namuslu, dürüst ve merhametli belediye başkanına çamuru attılar. Yazıklar olsun.Alıntı:
Tersine görsel arama sonuçlarında, görselin e-ticaret sitelerinde kullanıldığını görüyoruz. Bu sonuçlardan fotoğrafın reklam amacıyla kullanılan bir stok fotoğraf olduğu anlaşılıyor.
İsmail Saymaz, Sancaktepe'nin Alevi mahallelerine gidip, sorsun bakalım Şeyma Hanımı. Böyle gazetecilik olmaz.
Alper Yeğin'in Seyit Rıza tweeti kayyumluk.
Erken seçim olursa sonucu görürsünüz...