dostum bu kafa yeşil komünist kafa,zimbabwe seviyesini bile haketmiyor bunlar. önceden tahkime karşıydım ama görüyorum ki ancak tahkim bunların hakkından gelir. Tahkim eğer isterse TR'nin tüm dış varlıklarına el koyabilir.
Printable View
merkez rezervleri gecen hafta 2.374 millyar dolar daha artarak 116.7 milyar dolar olmus bir ara 100 milyar doların altına inmisti ...gecmistede cok degindim dolar 3.20 lere inmediyse merkezin sayesinde ....doları yukseltende yine merkez ...kuzey ırak ve vize olayını iyi kullandı merkez surdu doları yukarı...niye cunku 3.40 lara dusunce vatandas aldı ..mb doları yukseltti simdi vatandasın sattıgını merkez topluyor ..dolarcılar mb na tesekkur etsinler
umutabi artık oyunun sonu yakın. bu serseri fonlarında birbirine düşeceğini göreceksiniz. hayatta kalmak için birbirlerini yiyecekler. fakat birileri için doların satılıp tl nin alınması çok önemli,bu işe hemen bir çözüm bulmaları gerekiyor,panik halindeler. DTH lar bozulmadan bunlara uyku yok. bu uğurda medya,troller, sözde proflar yani tüm piyonlarını seferber ettiler.fakat 3-5 keriz harici yiyen yok henüz.eğer bunlar 20 sene önce henüz sadece tv ve gazetenin olduğu yıllarda olsaydı kısmen başarılı olabilirlerdi. fakat günümüz bilgi çağı artık bu yavan palavraları yiyen çok azaldı.yandaşların bile dolarsız günü geçmiyor.
KGF'nin ilk postası kazasız belassız geri ödenmeye başlandı ,
çünkü bunlar zateni bankada mevduat hesabında duruyordu...
Alan memnun satan memnun el oğluna da ne oluyor (durumu)