Dengesiz dolu ortalık aga. Bazılarını doğunca 3 kere havaya atıp 2 kere tutmuşlar.
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dengesiz dolu ortalık aga. Bazılarını doğunca 3 kere havaya atıp 2 kere tutmuşlar.
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 ay ne çabuk geçti beyler dinlenmeden geri geldi beyfendi
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdığı hisseler gidiyor gitmesine de , 15ten satan 17 den alır, satan 20 den alır gibi yazılar hoş değil. Alım satım yapan yapsın kafasına göre. Öyle satan üstten alır dediğinde yönlendirme oluyor. Kendisini takip edenleri etkiliyor.
Bir de kahramanbey var... Aldığında yazıyor, sattığında yazıyor, rakam veriyor yazıyor.. Ben alıyorum satıyorum hiç yazıyor muyum? Benim gibi kaç kişi var belki alıp satan ? Yazan var mı?
Oyunu kurallarına göre oynamak lazım. Bir de forum kurallarına göre de yazmak gerek. Şikayet te ettim bir ara ama ders alınmamış. Burayı takip eden bir çok kişi şikayetçi bu anlatım dilinden eminim. Sadece sineye çekiyorlar. Çocuk değiliz şikayette bulunacak tamam da ! Böyle de olmuyor ki !
Son 2 mesaja cok güldüm be sagolun arkadaslar 😬 Sayin zafer demekki kahraman beye güvenip mallanmamak lazim biz mesajlarini okuyana kadar hisse degistiriyor helal olsun adama
BU KISIYII COZEMEDIM VALLA BENDE HEM GÜLÜYORUM HEMDE KIZIYORUM.NEDEN DERSENIZ ZATENN HISSE ÇOK SIĞ KADEMELERI DE ÇOK GÜZEL GÖRÜYOR.. 3 AY YOKUM DIYOR 3 GÜN GECMIYOR DEMEKKI BIR BILDIGI VAR SÜREKLI ALIP SATIYOR KAĞIDI IYI TAHMIN NEDIP YONLENDIRIYOR
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazdığın şeylerin aynısı vede daha yükzek dozda olanları asuzuda yaptı vede ben kaç defa dile getirdim bu uslüp doğru değil diye ayrıca hisse gider gelir bu önemli değil eğer hisse hakkında temel olarak bildiklerin varsa yazar kenara çekilirsin at yarışı gibi her daim her dakka yazıp yazıp yok burdan alamzssın yok şurdan alamazssın eee ne oldu aldım peki yüksekten atlayan ne oldu mantık basit inanmasaydı dolandırıcı adamda allayıp pullayıp malı 10 katına satıyor adam şikayetçi olduğunda hakim demiyorki inanmasaydın neyse bakalım daha kaç yeri yakacak ve bu kişinin ekip olarak operasyon yapmayacağının garantiside yok
Maliyette dusuremiyoruz her yer ekside cok beklermiyiz 14.90 la yoksa.satmali mi ?
nankörlük parayla değil. acemşah ın yazdığı hisselere büyük ağalar geliyor hisseler 2 ye 3 e katlıyor. ama her ne hikmetse hep eleştiri saldırı. geçin bu işleri. adam borsanın şahı işte kabul edin. kendisini takip edipte para kaybeden aptaldır :halay: bir de temelreisim var o da aynı ben hem şahı hem de reisi takip ederim çok iyi kazandım saolsunlar. ama ikisine de hep eleştiri hep saldırı. çekemeyenler nankörler varsa utansınlar.
YTD.