MekeUluyu kutluyorum. Açığı olmayan adam cesur olsun tabiiii
Printable View
MekeUluyu kutluyorum. Açığı olmayan adam cesur olsun tabiiii
Elimde 10 bin adet genyh hissesi var uygun fiyat verene devredecegim .
Sevgili MÜJDAT ve onun havarileri. 5 Senelik savaşın ardından yoruldum. Bıktım. Bildiğim her şeyi unutup emekli olacağım. Arşivimi Polar gibi kömürlüğe koymak yerine yakacağım. Sadece Şeytanınızdan bulun diyeceğim. Beni destekleyen çok az dostuma selam sevgi, haklarını da helal etsinler. Bu şirketin bu halinden ve insanların parasının pul olmasından sorumlu olan herkesi Allah'a havale ediyorum. Dostlar affetsin, Allah korkusu varsa, düşmanlar sevinmek yerine ''Eyvah Nuri'den kurtulduk, Allah ile artık hesabımız'' desinler.
Helal ettik ünal. Sen de et.
En iyisi oluruna bırakmak. Olursa olur. Olmazsa da ne yapalım yani? Hayırlısı olsun.
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ünal bey sizde mücadele etmezseniz bu dava öksüz kalır art niyetli yöneticilerinde istediği buydu bezdirme politikası amaçlarına ulaşmış olacaklar. Bizler zaten öyle yada böyle bekleyecez yapacak başka bir şeyimiz yok. Bende sizin gibi ALLAHIMA HAVALE ETTİM. ALLAH' IM HAKKIMI BU FIRSATÇILARA YEDIRMEYİ NASİP ETME EN KISA ZAMANDA HAKKIMI ZARARIMLA BERABER GERİ ALMAYI NASİP ET AMİN AMİN...
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.