Printable View
Alıntı: Originally Posted by latino Ondan borsacı da olmaz, analiz yeteneği sıfır, o gominist ama farkında değil!:oleyo::kahkah: Acaba diyorum şu benzinle olaya dalma işini bende denesemmi :he: Reha bey, Latino bey size borsacı olmaz dedi. hatta analiz yeteneği sıfırda dedi :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by latino Ondan borsacı da olmaz, analiz yeteneği sıfır, o gominist ama farkında değil!:oleyo::kahkah: Bunca zaman kendimi faşist bilirdim, gomünistmiymişim? :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by FIRTINA Reha bey aslında hepimizden daha fazla komunisttir. Elinde ne kadar reçel varsa komün olarak dağıtır :yes: İst olarak dağıtsa, bana da gelecek...:vk: hem komin, hep komin:p
Alıntı: Originally Posted by FIRTINA Acaba diyorum şu benzinle olaya dalma işini bende denesemmi :he: Reha bey, Latino bey size borsacı olmaz dedi. hatta analiz yeteneği sıfırda dedi :kahkah: Her ne kadar anlaşmazsak ta, Sn Güneysu yazdıklarıyla benim şahidimdir!:evil:
Alıntı: Originally Posted by FIRTINA Acaba diyorum şu benzinle olaya dalma işini bende denesemmi :he: Reha bey, Latino bey size borsacı olmaz dedi. hatta analiz yeteneği sıfırda dedi :kahkah: Yok o Selim bey değil, bir! :he: Trol değil, iki! :yes: Sizin benzin burada işe yaramaz, daha çok toysunuz bu konuda! :dvr:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Bunca zaman kendimi faşist bilirdim, gomünistmiymişim? :oleyo: Sert görünüşün altında altın gibi bir yürek var, buda ne kadar saklasan da gominist olduğunu haykırıyor.:halay:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Yok o Selim bey değil, bir! :he: Trol değil, iki! :yes: Sizin benzin burada işe yaramaz, daha çok toysunuz bu konuda! :dvr: Tüh beeee İlk deneme başarısız.
Alıntı: Originally Posted by latino Sert görünüşün altında altın gibi bir yürek var, buda ne kadar saklasan da gominist olduğunu haykırıyor.:halay: Adın Mülayim sert olsan ne yazar! Fotoğraflarımdaki kadar sert değilimdir, hakikaten! :dvr: