:ok: Estağfurullah abi.
Latife edeyim dedim.
Printable View
Eyvallah üstadım. Düşüncelerim var, şu an için sadece düşünce... Pratiğe geçiremezsem kesinlikle yardımınızı isterim. Sağolun üstadım...
Tarih tekerrürden ibaret de borsa tekerrürden ibaret mi onu çözmeye çalışıyorum. Bu ilk sıkışma maceralarımı yaşarken KENT aldım bir zamanlar. Hisse banko idi, patlamaması mümkün değildi. Hatta o zaman başlığa meydan okumuştum. Bu kadar emindim yani... Aynı olay DURDO ve PKART senetlerinde de yaşandı. Bu hisselerin ortak yanları Temel Analizlerinin iyi (Üstün bilanço beklentisi olan) ve tekniğinin de bence iyi olduğunu düşündüğüm senetlerdi.
KENT hissesine geri dönelim. Öyle bir sitem ettim ki kağıda sinirler tepemden boşaldı ve sattım. Sonra, hesaplamadım ama 30 kat falan gitti. Şimdi bir hissem var. Hissede teknikççiler ve temelciler inanmış durumda. Beklenti şu; iyi bir bilanço ve sonra yükseliş hareketi. Ben zerre kadar inanmıyorum buna. Hissenin düşüşe geçeceği ve önceki bıktığım noktalarda bıktıracağı yönünde...
Hadi düşüşü bile kabul ettim de bu düşüş ne kadar sürer nerede ne zaman ek alım yapmalıyım onu düşünüyorum. Biraz uzun vade yani.
Tolga bey,çok değil iki ay olmuyor borsada ilk gozagrilarim kront ve link, link trend aldı 26 27 30 karı gördü baktım kron ta tık yok oysa bir birlerine korelasyon (hala tam manasını bilmiyorum yeşillik olsun diye kullanıyorum bu kelimeyi😐) u var takip ettiğim kadarıyla neyse link yürüdü 64 kere geldi gözüm hala kront da 26 da 40 gün kaldı link bedelsiz bölündü dedim sıra kront da yine almadım tabi oda gitti 64 e sonra indes i seçti gözüm tabi yine almadım o da yürümeye başladı yani bazen nasip işi yada acaba ben girse idim tahtacilar yukseltirmiydi onunda bilmiyorum ohh ve içimi döktüm rahatladım 😊😊😊