çaycı mı işlem yapıyor? Kim hisseyle oynuyor? Bilen varsa açıklasın.
Printable View
çaycı mı işlem yapıyor? Kim hisseyle oynuyor? Bilen varsa açıklasın.
Galip hikaye metrodan herkes alsam yapabilir ....dikkat .....etmek lazim hedef fiyat verenlere itimat etmeyin milletin gazina gelmeyin
En iyi para cebinizdeki para
yat.tav.değildir.
Takas değişimleri tamamen algı oyunu, bu aralar değişime bakıp kendinizi alım ya da satım yönünde gaza getirmeyin derim. Hissede uzun soluklu bir bezdirme politikası uygulandı, sattırmak için her türlü eziyeti yaptılar. Bir İş Bankası kağıdının bu şekilde hareketler yapması gerçekten ilginç, sığ tahtaların tabiatı bu ama piyasa yapıcısı olan bir kağıt için biraz ilginç bir durum. Ucuz veya pahalı tartışmasının şu anda doğru olduğunu sanmıyorum. Sanırım başka bir şey yaşıyoruz. Rodeo atı gibi bakalım ne kadar üzerinde durabileceğiz.
Ben bu hissede ne uçar ne düşer yorumu yapmayacağım.Bugun ki hareketten ne olduğunu anlamadım.Kim kimi düdükledi kim kime verdi.Ama çok kişi döküldü.ilk tavanı bozarken neydi 25 kademe aşağı saldı.Ben bile tekrar 2.08 çıktığında ordan verdim.piyasa böyle düşmeseydi hayellerim yarınki tavana odaklanırken birden gözümden taban mi olacağız düşünmeye başladım.Adamlar algıyı ve küçük yatırımcı psikolojini iyi biliyor.Bende dedim onlar gibi düsunum macera oyunlarına katıldım.Macera peresler ile nereye gidersek
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben pek umutlu degilim.
Eskilerin maliyeti cikmadan operasyon biter.
Syg,
Saat 00:26
Takipçi oldukça iyi seviyede.
2 günlük kazanç çok çok iyi seviyede, düşerken deli alımla tavana çaktılar.
Bu hareketler birilerinin canını yakacak gibi görünüyor.
Ah be kumarbaz kardeşim, dikkatli ol!
İhtiyacın olan para ile riske girme, kafan rahat olsun.
Bu kağıttaki eskiler kolay kolay yıpranmaz . 1.51 den hatırlarsanız tahtayı ben çizmiştim . Sadece o aldıklarımla tahtada işlem yapıyorum . Atılacak barutum hep vardır cumaya da olacak , 2.42 - 2.61 aralığında durulacaktır bence . Sonrasında ana kısım kalıyor ki onu da 3.20 lere saklıyorum . Her çıkışta elimde kalanın 15 % i ile işlem yaparım o yüzden barut hep hazır durur . Bu tahtada eskilerin nefesini kesmek öyle kolay olmayacaktır . Burada KY dedikleri bildiğimiz Küçük Ölçekli değil , hep orta ölçekli yatırımcılar . 3 sene dayanmışların nefesi öyle kolay kolay kesilmez .
Hani 4.20 TL ye çeker onu bilmem 4.18 e kadar ben satmış tatile gitmiş olurum .