https://www.tradingview.com/x/LiHxMzPi/
Printable View
57 den sat 32 den al ya kardeşim bunu sen istiyorsun neden kızıyorsun ki anlamıyorum direnci kirmissin onayını almışsın hala salak salak dolanıyorsun aynı yerde tabiki kaptircaksin teşekkürler... Ytd dir sözüm tahtaciyadir...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kuşlu sitede haftasonu iyi pazarladilar bugün dalan çok oldu sanırım bir de onu sindirmesini bekleriz artık Paşa'min e 3. Çeyrek yaklaştı onu ne yapcaz görecegiz
Fiyatlar buraya gelince hacim kurudu. Tekniği bozarsan anca patlıcan tarlasında bekçi olurusun.
Öyle bir endişeleri yok ki itibarla ilgili hocam adını yazıyorsun bir tane iyi cümle okuyamiyorsun bizde mecbur adama değil şirkete oynuyoruz ne yaparsa yapsınlar bir gün eserini bulacak ben ekliyorum düşsün bakalım nereye kadar düşecek ytd...
Yine çakmışlar bu üçkağıda
Heryerde “Dolandırılmak istiyorsan indese ortak ol†güzel başlığı geziyor
Bu üçkağıtçı dolandırıcılardan kurtulup ortağı olduğum SASA HEKTAŞ PEGASUS ile hayatımın en iyi kararını vermişim
şirket var hayal satar
Şirket var ihya eder
Patron var yatırımcısıyla büyür
Patron var imtiyazlı olur yatırımcısını öper
Kaşıkla verir kepçeyle alır
Bir sasa nın patronu yazın araştırın
Bide bu dönme dolabın patronunu yazın araştırın
Aradaki farkı görün
Hiçbir yabancı temettü için kağıt almaz. Değer artışı tek getirilir. USD bazlı 10 yıl önce 0,25 USD olan indes bugün ölüsü 0.52 USD %100 USD bazlı şu an en az yıl sonu bilanço ile ederi 1usd dur ki al sana tekrar USD bazlı %100 temettü vermemesi daha iyidir. Finansman çok pahalı ve bence vermemeli.
Ayrıca baskı ile ciddi mal toplanmaktadır.
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi