Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Yenge yine yok ellam syn gaya Bol keseden vurmussunuz da �� Ataturk bile hanimdan zilgit yermis Biz kimiz ki dedemizi taksinlar Ataturk 2.5 yıl evli kaldı, Latife hanım üst katta ahşap evde uyurken, tavana silah sıkmış adamlar, senin gibi gevşekmi zannettin bunları?:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by admustafa 09:30 hayırdır F_XU30'da long pozisyon falan mı açacaksınız üstadım:) Yok o kadarda degil Kacla acacak onu merak ediyorum Size zahmet 9.5 ta yazabilirmisiniz😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Yok aslanim Mr nedir bilmeyenlere getirmisler o kisitlamayi Ben alabiliyorum Yan hesabin jmk ile ikiniz gidin Performans kaybiniz varmis İkinize de birer mr ceksinler Yumuşak dokuya iyi gelir :kmk:
Alıntı: Originally Posted by aydinc Şu bira kitlerine kısıtlama mi getirilmiş ne Yeni sipariş olusturamiyorum 2 kit, H****ler tekel oldu AMK...
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Ataturk 2.5 yıl evli kaldı, Latife hanım üst katta ahşap evde uyurken, tavana silah sıkmış adamlar, senin gibi gevşekmi zannettin bunları?:kahkah: Heee sarizeybegi izlemediniz sanirim Oraya dahi konu olmus latifenin zulmu
Alıntı: Originally Posted by Webster Sadicim hem de 15 gundur gumbur gumbur yaniyor Yarin iclik giycem Mudure diyor cok banel Banane ya donuyorum ben İçlik deme üstadım Thermal de bak ne kadar etkileyici olacak :)
Alıntı: Originally Posted by aydinc Yan hesabin jmk ile ikiniz gidin Performans kaybiniz varmis İkinize de birer mr ceksinler Yumuşak dokuya iyi gelir :kmk: Aydinim tiptan hic anlamadigim belli Direk mr cekilmez Hadi git komsu dinle
Alıntı: Originally Posted by admustafa İçlik deme üstadım Thermal de bak ne kadar etkileyici olacak :) Yok sadicim benimki bildigin afyon icligi Termal aldim rahat edemedim Heryerimi kapladi Hava alamadi vucudum