5 milyon lot vardı alışta 0.74 1 kademe düştü 3,5 milyon işlem olması lazım yok. Kademelerden alışı siliyor...
Printable View
5 milyon lot vardı alışta 0.74 1 kademe düştü 3,5 milyon işlem olması lazım yok. Kademelerden alışı siliyor...
Servet gyo da genel kurulda sırf döviz yukseldi diye avni çelik birlesmeye red verip iptal ettirdi.
Şuanda Sin pas yapının borcu dövizin artışından dolayı 190 milyon tl arttı ve avni çelik aynı nedenle gk yapmadan iptal edebilir, zaten gk ilanının gecikmiş olması buna işaret dikkat etmek lazım
Ytd
Dikkatli olun arkadaşlar. Zararına geçen ay ayrıldım bu kanserden. 68 de bile hiç dikkatimi çekmedi... ytd..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bomonti projesi ve ankara ege vadisi projesinin maliki 2017 yılı içinde yapılan değerleme raporlarında arı finansal kiralama şirketi olarak gözüküyor .bu konuda bilgisi olan varmı.buralar devirmi edildide bizim haberimiz yok veya satışınımı üstlendiler .çok ciddi bir durum var .lutfen bilenler yazsın çok endişelendim .çünkü arı finansal kiralamanın %90 ı ahmet çeliğe ait görünüyor.projeler elden uçmuş görünüyor
O zaman şöyle ifade edelim
Bölünmenin onaylanması icin son genel l kurul yapma tarhi araya hafta sonu girdiği icin 29.12.2017
Sirketi Spk nin onayli duyuru metnini yayınlama süresi genel kuruldan en az 30 gün once.yani yarin duyuru metni ilanı gerekli .yapmazlarsa is riske girer .
Dün şekerbank spk nin bölünme duyuru metni onayını aynı gün acikladi .imzalı olarak.
Şuanda sinpasin elinde duyuru metni var ancak yayinlamadilar, bu beni killandirdi.
Servet gyo da yapılan genel kurulda son hamle ile bölünme işini iptal etmeleri ayrı muamma