Bakan Koca : Bu durum salgını kontrol altına aldığımızın göstergesidir
Printable View
Bakan Koca : Bu durum salgını kontrol altına aldığımızın göstergesidir
Bakan Koca : 2. Döneme yeni geçtik , tedbirlere uymak başarının garantisidir , tedbir zorunludur , tehdit devam ediyor . Virüs şu anda aramızda dolaşmaya devam ediyor , bindiğiniz asansörde , berberde , markette heryerde karşınıza çıkabilir
Bakan Koca : Evimiz hala en güvenli yerdir , özgürlüğünüzden vazgeçmeyelim ama tedbiri asla elden bırakmayalım . Şimdi yaşama alanımız genişliyor ama tedbirler devam edecek , buna uymalıyız
Bakan Koca : Türkiye mevcut şartlarda salgını kontrole almıştır ama tehdit devam ediyor , son taşıyıcının izolasyonu ve tedavisi olmadan bu iş bitti denilemez, tedbiri bırakmak yaptığımız tüm gayretin boşa gitmesine sebep olacaktır
Bakan Koca : Dışarı çıkmamız gerekiyorsa maske , sosyal mesafeyi ayarlayacağız . Maske sosyal mesafe olmadan tek basına fayda vermemektedir. Bakanlığımızın yayınladığı uygulamayı kullanmalıyız bu uygulama size gittiğiniz yerdeki durumla Bilgi vermektedir , 5.6 milyon kişi bu uygulamayı indirmiştir bu uygulamayı kullanmalıyız
Bakan Koca : Toplu alanlarda sağlık taraması yapacağız
ya bir konuda yardımcı olur musunuz?
Başkanlık sistemi gelmeden önce dolar 3,5 TL civarlarındaydı bu kasa bu motora büyük geliyor, bu gömlek bu bedene dar geliyor dendi, haklı motor kasaya ufak gelirse çok kötü oluyor mondeo vardı bende 1,6 çekmiyordu kasayı sonra 2.0 motorlu D segmenti aldım keyif aldım gerçekten ama onunda MTV'si beni arabadan soğuttu sanki devlet araca hissedar da yavaş yavaş payını alıyor gibiydi. şimdi başkanlık sisteminden sonra dolar 7,18 şu an da acaba motor kasaya büyük geldi de çok mu yakıyor, yada dar gelen gömlek yerine büyüğünü aldık da bedenen içinde mi kaybolduk.
Bakan Koca : Yeni bir normalleşme sürecine giriyoruz bu süreçte daha fazla maskeye ihtiyacımız olacak bu yüzden tavan fiyatı belli olacak bir dönem yaşayacağız , ücretsiz maske dağıtımımız devam edecek sadece daha fazla ihtiyaç olacağı icin böyle bir uygulamaya geçiyoruz