daha elındekı ıs bankası hısselerını bıle alamadılar, partıyı nereye kapıyorlar...
Printable View
Sistem değil insan kalitesi.
Şapkaların şekli değil,
altlarındaki beyinlerin şekli önemli.
Yoksa bir mazlum gider başka bir mazlum gelir.
Şimdiye dek böyle oldu.
Ve siz burnunuzun önünü göremediğinizden bir yüzyıl daha böyle olacak.
Ama bir yüzyıl daha ömrü yok dünyanın.
Pariteyi yavaştan itiyorlar aşağı doğru.
Kim tutuyorsa onu, tebrik etmek lazım. :he:
ya sallayın ekmeğinize bakın yok öyle olacakmış böyle olacakmış 9,20 TL yi ne kadar erken görürsek o kadar iyi işte. Sonrasında konsolidasyonda daha faizden ekmek yiyeceğiz biz yabancı yatırımcı gibiyiz işte.
Misal ben güney afrika yerlisiyim.
Imf özelleştirme ister zaten şeker fab kdr sattn yetmedi bir ülkenın mahremi askeriyedeki ekipmanlara kdr sattn. Tank paleti.
Bir ihtimalde ımf kaldırın doları verelım parayı demsıtır. Devalue ister cunku.
Sonunda da reiz cıkıp ey halkımm zor geçen bugunlerde tüm dunyaya yardım dagıtan parasal fon (ımf demez ) bizede gelip sizede yardım etmek isteriz dedi. Bizde sartlarımızı sunduk bizim dediğimiz olacak bizim. Eğer sartlarımızı kabul edersenız sizdrn para alırız dedık.
Ve nitekim büyüyen türkiyeyi görüp pay sahibi olmak isteyen fon şartlarımızı kabul etti bizde parayı aldık en kısa zamanda ödemek üzere.
Yaaa türkiyede krız var dıyen felaket telllarına seslenıyorum burdan. Hanı türkiyede krız vardı büyüyen türkiyenin içinde yer almak ıcın herkes kapımızda sırada beklıyor. Görüyorsunuz ...
Kardemir tavana mı gidiyor ne. Filyos limani ile ilgili bir şey mi var acaba?
Yıllardır mevduatcıyım ben. Bugünden itibaren kesinlikle 1 tl dahi mevduat yapmam. yarın ana paramın geri dönüşü var. az evvel ykb müşteri temsilcisi vasıtası ile altın dolar euro hesabı açtırdım. bugünden itibaren tüm paralarımı zararda etsem hissede altında dövizde tutacam. asla tl ye güvvenmiyorum artık geçmiş olsun.