ACC'nin tasfiye edilip İstanbul Portföy 4. hisse fon adını almasına izin verilmiş.
Printable View
ACC'nin tasfiye edilip İstanbul Portföy 4. hisse fon adını almasına izin verilmiş.
Dovizi dusukten toplayalim da yurtdisi islemleri ve eurobond alimi icin firsat oluyor :)
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
UPH gun sonu tahmini deger %+1.03
Saygilar.
https://etfdb.com/etf/PBD/#performance
Saygilar.
Bazen iç sese kulak vermek lazımmış.Nnf yi oph ile değiştirmiş olsaydım %4,5 ekstra karım olacaktı. Sayın hell oph fonu cidden başarılı görünüyor çok iyi tespit. En kısa zamanda nnf-oph exchange olayını yapmak farz oldu.Valör işi bakalım bize kar mı yazacak zarar mı?
Evet ama nnf de taşıyorum. Hala da başarılı buluyorum benim kriterlerime göre. Aylık ortalama %2 endeks üstü relatifini saglıyor benim için. Gayet yeterli şimdilik. Hatta bence piyasanın 3. en iyi hsyf'si olduğu kesin artık.
Elimdeki 4 hsyf 'de de çok sıkıntı yok. En az 3 aylık düşünmek lazım. Trafikte geçtiğimiz şeridin tıkanması gibi fazla değişiklik iyi değil aslında :)
Zaten uzun vadeli bozulma görüldü mü zor toparlanıyor. 3 yıl taşıdıgım mps'yi değiştirmem gibi. Hisselerdeki gibi temel nedenlere bakmak gerek. Yönetici değişikliği, strateji değişkliği vs. gibi.