Printable View
Alıntı: Originally Posted by guneysu Tadımların sofrası olacak.. :ok: Gayanın sarışınlarına karşı, darbecinin rus sarışınları.. :yahoo: fuşki, ırakı, bira, biraz da ara.... ne varsa var sofrada...:bravo: Bizanslı'da öküz değilse, bir kaç bir şey getirir her halde tadımlık! :yes:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya 4 Parmak kar yağdı, sarışınnar bagajda üşüyecek, kucaklayamadım! :vk: Burada da bayağı yağıyor :yes: Donmasın sarisinlar bagajda :yes: uff soğukta ne gider ama :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Burada da bayağı yağıyor :yes: Donmasın sarisinlar bagajda :yes: uff soğukta ne gider ama :kahkah: Bu dımbıllar sayesinde 6 Mayısta, Sapanca'da kar topu oynayacağız! :seyt: Ondan sonra Reha GAYA, neye galayladı derler! :vk: Neyse sarışınnar 20° sıcaklıkta bindirildi, sabaha gadar donmazlar! :yes:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Bu dımbıllar sayesinde 6 Mayısta, Sapanca'da kar topu oynayacağız! :seyt: Ondan sonra Reha GAYA, neye galayladı derler! :vk: Neyse sarışınnar 20° sıcaklıkta bindirildi, sabaha gadar donmazlar! :yes: O tarihte kar yağmazda en kotu yağmur yeri gibi.. :yes: Meteorolojiye baktım o hafta mevsim normallerinde olacakmış hava .. Yağarsa da malzemeler bol yer içer isiniriz :kahkah:
Nisanin sonunda böyle kar hiç görmemiştim.. Digitürk filan hepsi gitti izlenmiyor şuan :)
Alıntı: Originally Posted by MedwiG O tarihte kar yağmazda en kotu yağmur yeri gibi.. :yes: Meteorolojiye baktım o hafta mevsim normallerinde olacakmış hava .. Yağarsa da malzemeler bol yer içer isiniriz :kahkah: 19 Mayıs törenleri vardı bir zamannar, onun iptal edildiğini bilirim kar yağışından! :yes: Kafa kağıdı liğme liğme olunca, bunnarı bile hatırlıyor insan! :he:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Nisanin sonunda böyle kar hiç görmemiştim.. Digitürk filan hepsi gitti izlenmiyor şuan :) İlk mektep 1. sınıfa gittiğim zaman Eylül ayında kar yağmıştı! :he: Bu herif okumaz, bundan bir b.k olmaz deye işaret geldiydi, göklerden! :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya 19 Mayıs törenleri vardı bir zamannar, onun iptal edildiğini bilirim kar yağışından! :yes: Kafa kağıdı liğme liğme olunca, bunnarı bile hatırlıyor insan! :he: Sapanca'da kar yağarsa bizim buraları ve yolları düşünemiyorum bile :yes: , kaya kaya gideriz :oleyo: oraya kapağı attık mı tamam :kahkah: