Daha yolun başındayız. Önce bir genel kurulu görelim.
Printable View
Daha yolun başındayız. Önce bir genel kurulu görelim.
Küçülmeye gideceklermiş vay be neler neler yaptılar ya işler çok dallanıp budaklandı artık kontrolden çıktı. 😁😁😁
Bak şimdi oldumu ya cebimize girecek kadar küçülür artık ne yapsak cepleri çoğaltsak iyi olacak.
Ben hep dedim böyle olmaz bu iş 5 .6 parçaya bölün taşıması kalay olur haklı çıktım galiba.
Mali müşavirdi her halde patron spkya gitse dese ben küçüleceğim diye aferin iyi düşünmüşün der nazar boncuğu takardı.
Olağanüstü Toplantı gündemi yönetim seçimi ve iç yönerge çalışması.iç yönergeyle yönetimin seçtiği bir kişi yetkilendirilecek ve bu kişi şirketin 3 .muhataplarıyla irtibatını saglayacak .yani şirket yetkilisi olacak.dağ fare dogurmasın bizim duymak istediğimiz konular burada resmi olarak müzakere edilmeyecek.ama temenni kapanış konuşmalarında eğer bizlerde orada olursak yönetim ağzından duymak istediklerimiz zapta geçmemek kaydıyla sohbet edilebilir.ama istanbul ve yakın bölgede olan ardaşların bu toplantıya iştirak etmesi önemli..kimse ilgisiz ve yetkisiz kişilerden bilgi almasın bizzat gelsin ortağı olduğu şirketin yönetimine kendisi sorsun.