Bu konu olmasaydi belki 2 tl civarlari cikardim ancak artik 3 tl ustune atmasi lazim yoksa mahkemede gorusuruz.elektropark devredilirken 3 tl ise gene 3 tl olacak
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu konu olmasaydi belki 2 tl civarlari cikardim ancak artik 3 tl ustune atmasi lazim yoksa mahkemede gorusuruz.elektropark devredilirken 3 tl ise gene 3 tl olacak
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim SPK ya dava açmamız lazım. Nasıl buna izin verdiniz diye.. Şimdi kalkmış bana akıl veriyor. Adam gibi görevini yapsaydın bu kadar insanı mağdur etmezdin. Milletin ansını belletin sonra kusura bakmayın yanlış olmuş gidin hakkınızı rayın. Sizin yapacağınız işin ta.......
Herkesin aklında uygun bir yerde çıkıp helalleşmek var. Sen de adam ol bay Cenk hisseyi 1 üstüne taşı ki insanlar emaneti teslim edip yoluna gitsin. Bence sen bu ileri geri hareketleri 55-60 kuruşlarda değil, 1.55-1.60 kuruşlarda yap ki mahkemelerde daha az sürünesin.
ESEM SPOR artık temiz eller operasyonu ile kurtarılmalı.. Bu kan emiciler'de halk ettikleri cezayı çekmeliler. Bizim Spk'dan Devletten mahkemeler den beklentimiz bu..
Ya bir halt olmayacak.duzen böyle...dmish. anelt v.b....umut dünyası da...ben 8,10 yıldır gözaltı hisselerinde olduğum için baya tecrübelendim.....maalesef...
SM-C7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Keşke esemsle herşey düzene, güzele dönse de...nerde o günler...
SM-C7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o zaman geriye bir tek vakit saat geldiğin de şayet batırmazlar ise bu hisseyi operasyonu beklemek.. O da olur ise...
Arkadaşlar Emine hanımı arayan oldu mu daha sonra? .. ne düşünüyorlar acep, kafalarında kırk tilki dolaşıyordur şimdi bunların, nasıl bir düzenbazlık yapsak diye... İçim içimi yiyor, surat ifadelerini görmek istiyorum, şirkete çok yakın bir yerdeyim nerdeyse kalkıp gidicem..Hatta cengavere ben verebilseydim haberi, müjdemi isterim s...i tuttun diye :evil: