Medeni insanlar gibi yazisiyoruz forumda.hepimizin tek amacı var kazanabilmek.
Ama buralar kalabaliklasiyor
Güzel şeyler yakın gibi
Brüt te kalkti mi daha çok yeni arkadaşlar gelir buraya
Printable View
Medeni insanlar gibi yazisiyoruz forumda.hepimizin tek amacı var kazanabilmek.
Ama buralar kalabaliklasiyor
Güzel şeyler yakın gibi
Brüt te kalkti mi daha çok yeni arkadaşlar gelir buraya
ALINTI....
Tekraren söylüyorum borsa'da işlem gören şirketlerin imtiyazlı hisselerini kaldırın ve kaldırdığınız anda bakın patronlar nasıl hisse alıyor şirket elden gitmesin diye. Yurtdışında böyle ve hisseler çok değerli. hisse kimdeyse şirket sahibi o oluyor çünkü. Hisse herşeyden değerli...
Ne güzel bir tespit..
Hisse sudan ucuz ama PATRON etkisi yani imtiyazın verdiği oransal güçle hisse kişilerin şahsi planlarına teslim ediliyor..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 Ekim de brut takas otomatik olarak kalkiyor mu? Eger kalkar ise tahtada bayagi hareket gorulebilir...neticede 2.5 tl lik bir kagit ama beklentilere bakinca bu rakam az gibi geliyor
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şahsen ben brüt takastan kalkması ile hissenin gideceği beklentisini orantısal bulmuyorum. Kağıt kontrollü ise ana pazarda hikaye, brüttede götürürler. Eee tabi illa ana pazar diye tükana giren müşteri fazla olabilir artık. Ama gördükki 2.62 lerden 2.4 lara düşürebiliyorlar.
Kağıdı şahsen beğeniyorum. Varlıkları kuvvetli kendisi cılız.eskilerin yazıcılar holdinginin güccüğü misali bu kağıt sanki.ama genede imtiyazlı. Bakalım huzur hakkı adı altında ne götürecekler. Şahsım adına tamamen saçmalık buluyorum, imtiyaz, huzur hakkı vs. Hissen olur temettünü alırsın nokta. Ama işte...
Genelıkle yanılmadıgım mı ? sen bır oncekı bılanco donemınde henuz hiçbir şirket açıklama yapmazken, bu dönem karlılıklar düşük gelecek, A1 EMSALI DIGER ŞİRKETLER DUSUK KAR ACIKLADI , A1 KAR BEKLENTIM 30 MILYON CIVARI DEMEDIN MI ? nasıl bır ınsansın sen ya, hiçmi utanmıyorsun, yanılmazmış.. bir daha yazmayacağım dedıgın cumlenın uzerınden ıkı gun gecmeden yazdın. sana o zamanda dedın, yazacaksın, çunku sana verılmıs bır gorev var. burda mılletı manupule etmek, kar konusundada yanılmazsın öylemı, aç gerıye gıt yazdıgın rakamların çok uzerınde kar geldı mı gelmedı mı gör ? mılletı aptal yerıne koyma, burda 3 tane goygoycuyu yanına aldın dıye terbıyesızlık yapma 1
Bu hayek hanı bır daha yazmıycaktı ? ne oldudua yazdı ? pekı yazmayacagını söyledıgı dönemde , göreceksınız yazacak demedım mı ? bakın yazdı işde, şimdide kar rakamlarını verıp hiç yanılmama deyıp manupule edıyor ! oncekı donemde işler kötu karlar dusuk gelecek dedı, rekor kar geldı. utanmıyor mu bu adam,,terbıyesız manupulator herıf.. YAZAMAYACAKMIŞ !! SENIN GIBILER IKI GUN YAZMAZ , 3. GUN MECBUR YAZARLAR, CUNKU SIZLER BIR AMACIN ADAMLARISINIZ..
Bir daha gelıp burda rakam verme, mılletı manupule etme, sana son uyarım..
Terbıyesız herfı yazmam der yazar, fıat vermem der fiat verır, kar şu kadar olacak der, daha yakın zamanda yanılmasına aragmen.. Ayıptır ya.. Bıraz delıkanlı ol, sözunun adamı ol.. Sen demedın mı artık ızleyecegım , baskaları yazsın dıye.. Lafını yıyen adamdan ne olurkı, sana o gun de dedım ıkı gun yazmassın dıye.