Originally Posted by
hayrii
Yaşım 49, kamuda 30 yaşında çalışmaya başladım. 1989 dan beri borsayla ilgiliyim 94 krizinde battım.1999-2000 rallisinde biraz kazandım.Kamuda çalışmaya başlayınca borsayı bıraktım. 2016 kasım ayında uvy için her ay düzenli alımlara başladım. Displin içinde maaşımın %10 ile alım yapıyorum. Bu %10 unda %80 ile 10 tane hisseye yatırım yapıyorum %20 nakit tutarak devam etmekteyim.
2,5 yılda excel aylık tuttuğum verileler göre %70 kardayım bu yıl ise %16 kardayım. Bu zamana kadar edindiğim tecrübe ne kadar az sat-al yaparsam o kadar iyidir oldu. Trade ederken SAsa yı Hekts kaçırdım. Bu yıl 5 aydır hep alım tarafındayım bu düşüşler bana yaradı lot sayımı artıyorum. Portföyüm 10 ana şirketten oluşuyor. Yüzde 15 payı geçen yok. Bu yıl temettü de almaya başladım onlarla tekrar hisse alıyorum. En az 10 yıl devam edeceğim inşallah. 2,5 yılda gelinen noktadan memnunum. İnsana güven veriyor düşüşlerden korkmuyorsun. Poltk - Kozal- Kords- Hekts- dan güzel karlar elde ettim. Kront ve Asels üzdü bizi. Onlardanda lotlarımı artırdım. Gedza Karel de vasat bir getiri var. Sasa geçen ay yeniden döndüm.