Bunların tüm kampanyalarına katılanlar.!!
Vatan hainidir.!!!!!
Var mı itirazı olan.!!!!????
Printable View
market alışverişi hakkında bende birşeyler diyeyim müsaadenizle,
aldığınız bazı fiyatları daha aşağı çekmeniz mümkün, carrefour, migrosun haftasonu indirimlerini ve insertleri (a101 de olur) takip etme şansınız olursa o fiyatlar bir nebze olsun inebilir(migrosun GDİ olayını bilhassa)
ama tabi bu fiyatların bazı ürünlerde neredeyse yüzde 70'in üstünde arttığı gerçeğini değiştirmiyor tabi, örneğin:
Tat salça --> 3,45-4,25 aralığından şu an 7 ila 8,40 aralığında
Duru el sabunu --> 7,95 şu an 11,25
tost&kaşar peyniri(700 gr) --> 18'den aşağı yok geçen yıl kampanyalı falan 11-12'ye bulunuyordu..
Persil Çamaşır tozu --> 22 civarı bu yıl 30 üstü
Yumurta --> 35-40 kuruş şu an minimum 55 kuruş ve daha yaz ayındayız
Yudum sıvı yağ 5 kg --> 27-28 şu an 39-40 lira
Benzin --> geçen yıl ağustos başı 5,20 şu an 6,90
Süt vs... gider bu
ben bu listeyi bi güzel uzatabilirim, ama devletin kurumu(tüik) utanmadan, Allahtan korkmadan yalan söylemeye devam ediyor...
sadece elektriğe, doğalgaza bu ay herkese zamlı fatura gitti, o enflasyon yüzde 1,1 buçuk açıklansın son kalan tl'leride altına gömmeyen namerttir..
ABD'li uzman açıkladı: İşte Türkiye'de gerçek enflasyon
http://www.cumhuriyet.com.tr/m/haber...enflasyon.html
kardeş ben böyle goygoyculara hiç bir şey ispatlamak zorunda değilim. ne yazdıysam o. faiz başlığındada bir gereksize göre hesap cüzdanlarımı paylaşmalıymışım hangi gün ne aldım verdim görecekmiş,insan ziyanı bunların alayı. o watcher mı nedir onuda engelledim,ÇEKEMEM daha fazla !
Almanya Wiesbaden'da 4.5 metrelik dev Erdoğan heykeli dikildi.
https://tr.sputniknews.com/avrupa/20...linin-sokunda/
dün baska bir formdada bahsettim yüksek kur ders alınırsa terbiye eder diye fakat görüyoruz ki ders almak yerine hatata da ısrar edilmekte bu anlayışla daha çok dövize savas acarsınız her seferinde de dilenecek çok kapı ararsınız gün gelecek makarnayı beleşe almayı bırak alacak parayı bulamayacaksınız